1.

Slike, ki prikazujejo drastično preobrazbo 20 različnih žensk, ki so bile podvržene postopkom plastične kirurgije, so bile nedavno objavljene na spletu.

Večina žensk je iskala podobna zdravljenja, ki so postala zelo priljubljena v Aziji. To vključuje operacijo dvojne veke in rinoplastiko s silikonskim vsadkom za povečanje nosu. Mnoge ženske so bile operirane tudi z V-linijo, v Južni Koreji priljubljen postopek oblikovanja čeljusti, ki daje obrazu bolj ozek videz v obliki srca. Široke oči, visoki nosni mostički in ozki obrazi s koničastimi bradi so zaželene značilnosti številnih Azijskih žensk, številne Kitajke (in moški) pa se zgrinjajo v Južno Korejo v upanju, da bi ta videz dosegli v rokah kvalificiranih kirurgov.Na zgornji sliki je 26-letna ženska po imenu Liu Yisong, učiteljica plesa iz Chengduja. Na levi sliki je Liu pred plastično operacijo, na desni pa njen obraz po operaciji. Liu ni marala oblike oči, ploskega nosu, okrogle oblike obraza in ozkega čela. Opravljena je bila operacija dvojne veke, operacija V-linije, operacija rekonstrukcije nosu, injekcije kolagena in zdravljenje pomlajevanja kože.h / t: Šanghajski seznam2.

Zhang Cher je 27-letna ženska iz Chongqinga in ambiciozna pevka. Zhang je poiskala operacijo, s katero je popravila veke, 'grbino' v nosu, ugreznjena lica in pege. Imela si je operacijo nosu, injekcije ličnic in lasersko odstranjevanje peg.

3.Ti 22-letni dvojčki sta študentki iz Nanninga. Ženskam prej niso bili všeč njihovi ujemajoči se noski, okrogli obrazi, oči in akne. Obe ženski sta bili na operacijah rekonstrukcije nosu, operacijah preoblikovanja oči, operacijah V-linije, injekcijah botoksa in na obrazih lasersko zdravljenje.

4.

Yan Xu je 22-letni posrednik iz Xiamena. Yan je imel operacijo vek, operacijo nosu, vsadke brade, injekcije botoksa in tretma kože IPL (Intense Pulsed Light).5.

Na zgornji sliki je 26-letna ženska Wuhan po imenu Yumei Xie, ki dela kot inštruktorica jazza. Slika na desni jo prikazuje po postopkih rinoplastike, implantacije brade in liposukcije obraza. Na čelu je imela tudi injekcije botoxa in zdravljenje z odstranjevanjem dlak.

6.

Huang Silan je 20-letni lounge pevec iz Wenzhoua. Huang je prestala operacijo dvojne veke, operacijo nosu in lasersko zdravljenje peg na obrazu. Dobila je tudi podaljševanje trepalnic.

7.

Wangchen Chen je 24-letno TV-sidro iz Hefeija. Opravila je operacijo rekonstrukcije nosu, zdravljenje z botoksom in podaljševanje trepalnic.

8.

Liu Yi je 25-letna vodja pisarne za prodajo nepremičnin v mestu Guiyang. Liu je operirala dvojno veko in si na oči dala podaljšati trepalnice.

9.

Yang Jiayi je 21-letna referentka iz Pekinga. Jangu so po operaciji spremenili obliko oči in prejeli trepalnice. Prav tako je bila operirana z V-linijo, vstavljen je implantat brade in operacija rekonstrukcije nosu. Nazadnje je Yang dobila injekcije botoxa v čelo in lica ter na IPL obdelavo kože.

10.

Lu Ying je 30-letni urednik revije iz Guangzhouja. Dobila je vsadke dojk, operacijo rekonstrukcije nosu in tudi operacijo obnove brade.

enajst

Na zgornji sliki je 29-letna Changsha in polno zaposlena mati Julie. Zaradi atrofije dojk po porodu in povečanja telesne teže je bila podvržena rekonstrukciji dojk, sladki liposukciji pasu in trebuha, v obraz pa ji je bil vbrizgan Artecoll, trajno polnilo mehkih tkiv, pa tudi IPL zdravljenje kože.

12.

Gao Shanshan je 28-letni kozmetični agent iz Kunminga. Naredila si je operacijo nosu, operacijo vek in injekcije obraza Botox.

13.
Ta ženska iz Fuzhouja s priimkom Zhou je 21-letna študentka. Operirala je dvojno veko in je na sliki v barvnih stikih.

14.

Lin Wen je 21-letna študentka iz Ningboja. Prej ji ni bil všeč njen 'napihnjen' nos, majhne oči in oblika obraza. Lin si je naredil operacijo nosu, injekcije botoksa, operacijo dvojne veke ter prejem trepalnic in barvne kontakte.

petnajst

Wang Pingping je 24-letni turistični vodič iz Hangzhoua. Na operaciji ji je bil spremenjen obraz v obliki hruške. Imela je tudi operacijo nosu, operacijo rekonstrukcije oči in injekcije botoksa.

16.

Na zgornji sliki je Xu Yan, 21-letna vzgojiteljica v vrtcu iz Quanzhou. Xu je bil operiran z V-linijo, rekonstrukcijo nosu in je prejel injekcije botoksa.

17.

Lin je 19-letna manekenka iz Quanzhouja, ki ji niso bile všeč njene 'otekle' zgornje veke, vidne ličnice, nos in hrapava koža. Bila je na operaciji dvojne veke, rekonstrukciji brade in konturiranju obraza z maščobnimi prelivi na licih in čelu. Prejela je tudi IPL nego kože.

18.

Zgornja slika prikazuje neznano žensko pred in po lepotni operaciji.

19.

Nazadnje je ta 56-letna ženska iz Sečuana iskala zdravljenje povešene kože na obrazu in vratu, gub, staranja oči in starostnih peg. Opravila si je tudi delo na nosu.

(Obiskano 1 krat, danes 2 obiska)