Sandra Bullock je poleg uspešne igralniške kariere blagoslovljena tudi z obema otrokoma, 10-letnim sinom Louisom in 8-letno hčerko Lailo Bullock, ki sta ju posvojili v letih 2010 in 2015. Kdo so Bullocovi otroci? No, pet stvari je treba vedeti o Sandri Bullock in njenih otrocih.

1. Sandra Bullock je sina poimenovala po jazz ikoni Louis Armstrong

Sandra je o svojem prikupnem imenu razkrila: To je bilo eno prvih imen, ki so mi prišla na misel. Pesem Louisa Armstronga Kako čudovit svet igral sem si v glavi, ko sem ga pogledal, tako da se je Louis zdelo, da se drži. Preizkušena so bila številna druga imena. Ne morem vam povedati, koliko je otroških knjig in spletnih strani, toda vsakič, ko smo se vrnili k Louisu. Zdel se je zadovoljen z odločitvijo.2. Sin Sandre Bullock jo je prepričal v posvojitev hčerke LaileV intervjuju z Honda Kotb v oddaji DANES v letu 2018 , Sandra je razkrila, kako je Louis pripeljal do tega, da je posvojila Lailo. Večerjal sem z nekaterimi mojimi prijateljicami. In Louis je želel sedeti z njimi in je prišel iz svoje kopeli, se je spomnil Bullock. Bil je približno tri leta, imel je trebušček v brisači in položil roke za vrat. In govorila je o svojih hčerah. On reče: 'Ja, nimam hčera.' In ona je rekla: 'Ti nimaš?' Odgovori: 'Ne, nimam hčerke, kmalu pa bom dobil otroka.'In pogledali so me in rekel sem: 'Prisežem, da nisem - nič tam zunaj.' In takrat sem spoznal, da je morda nekaj vedel, je nadaljeval Bullock. In ko pomislim, bi bilo že okoli čas, ko se je rodila Laila. Veste, to je Louisova pot. Louis ima zelo močno pot in je dober vodja in me pripeljal do Laile.

3. Sandra Bullock ne mara izraza 'posvojena'V stilu je leta 2018 govoril z Bullockom , na temo posvojitve otrok pa je Bullock razkrila, da ne mara, da bi svoje otroke klicala kot »posvojene.« Vse te otroke samo poimenujmo kot naše otroke. Ne recite mojega posvojenega otroka. Nihče svojega otroka ne imenuje za otroka zunajtelesne oploditve ali za oh, s – t, šla sem v bar in dobila potrtega otroka. Recimo samo, naši otroci.

Sandra Bullock vam naravnost pove, zakaj bi nehali govoriti

4. Sandra Bullock ne namerava imeti več otrokNa vprašanje o širitvi družine je Sandra odgovorila: Ne, mislim, da je to to. Vsi pa ves čas govorijo: ‘Nikoli ne reci nikoli’, zato bom rekel: ‘Ne, mislim, da je naša družina popolna,’ in bom odprt za vse, kar se nam bo zgodilo. O njuni skupni prihodnosti Bullock pravi: Da odraščajo srečni in zdravi ter vedo, kako zelo jih imam rad. Nočem zamuditi trenutka svojega časa z njimi in če me še naprej skrbijo stvari, ki se še niso zgodile, potem sem z njimi izgubila dragocen čas. Želim pa, da so izobraženi v resničnost, ki obstaja - ne pogovor, ki ga starš želi voditi s svojimi otroki, ampak milijoni staršev vodijo ta pogovor vsak dan.

5. Sandra Bullock svoje otroke rada drži stran od javnosti

Bullock je znan po zasebnem življenju, tudi med hollywoodskimi zvezdami. Pravzaprav sploh nima nobene oblike družbenih omrežij. Seveda Bullock poskrbi, da svojih otrok ne pusti v središču pozornosti. Vendar pa sta se Bullock in Laila pred kratkim redko pojavila v javnosti pri kolegi igralki Oddaja Jade Pinkett Smith Pogovor o rdeči mizi zahvalila se medicinski sestri April Buencamino, ki dela v kalifornijski bolnišnici, za njena neumorna prizadevanja v boju proti COVID-19. Hvala, April, ker si naredila vse za vse, je dejala Laila. Ostanite na varnem in vaša družina.

Foto: Youtube

Ogledi objave: 16.352 Oznake:Sandra Bullock Sandra Bullock otroci