Naj iskre letijo! Amina Buddafly je Petra Gunza poklicala, ker se ni udeležil rojstnodnevne zabave njune hčerke, slavni oče pa se je odzval s pojasnilom zase.

Ne morem imeti vsega tega grdega sranja pod to čudovito sliko ... Lahko pa postanemo grdi ob 13. uri na moji melodiji v živo.

Objava, ki jo je delil Pedro Pistolaz (@ petergunz174) 29. julija 2018 ob 7:12 PDTAmina se je prejšnji konec tedna oglasila na družabnih omrežjih, potem ko njen bivši mož ni prišel na Corijine rojstne dneve. Moj otrok @iamcorigunz ima danes 4 leta in priredila sem ji neverjetno zabavo z družino in prijatelji v Hamburgu v Nemčiji, je Amina delila prek Instagrama. Imela je eksplozijo, je nadaljevala slavna mama. Počutim se doseženo in srečno. Amina tudi ni oklevala poudariti dejstva, da Coriin oče Peter ni sodeloval pri uspehu mladinčevega posebnega dne. Amina pa je oboževalcem rekla, da se ne jezi na očeta svojega otroka.Moja❤️. . . Pesem: Love My Life na voljo na mojem najnovejšem albumu MOTHER, ki sem ga produciral jaz in @mikecity‼ ️Objava, ki jo je delil Amina pankey (@aminabuddafly) 19. julija 2018 ob 20:36 PDT

Nisem jezna, Peter je zamudil rojstni dan svoje hčerke, je pojasnila Amina. Razumem, kako je njegovo življenje in podrobnosti za njim ne prihajajo. Kot sem rekel: Dobro smo. Želimo si, da bi bil večji del njunega življenja, vendar ga ne potrebujemo. Preprosto ne maram, da nekdo neprestano daje obljube, ki jih ne upošteva. To je vse.

Peter si ni hotel dovoliti, da bi padel pod močan nadzor družbenih omrežij, ne da bi tudi pojasnil svojo plat zgodbe.

Ponosen sem na svoje otroke, je zapisal Gunz na spletu . Ne glede na to, kako slab sem do fanta ali moža, ljubim in skrbim za svoje otroke. Nisem popoln oče. Vsekakor mi gre bolje. Ko pa se razširiš tako tanko kot jaz, sta čas in denar (sic) izjemno tesna.Peter se je še poglobil v to težavo, tako da je naročnikom na družbenih omrežjih povedal: Včeraj sem poklical Amino in čestital rojstni dan svoji hčerki, ona pa ne bo odgovorila. Zato sem ji rekel, naj me pokličejo dekleta. Predvideval sem, da je jezna. Nikakor ne bi pričakoval, da me bo poklicala za rojstni dan moje hčere, vendar vidim, da je nekaj ljudi prebralo.

Peter Gunz ni spoštoval matere svojih otrok, ampak je Amino pohvalil, da je trpela svojo preteklost. Po vsem, kar sem ji storil, nikoli ne bi mogel biti jezen nanjo, je dejal slavni oče. Kljub temu je bilo včeraj neverjetno razočaranje, ker sem ponosna na to, da ljubim svoje otroke. Torej, če se ne odzovem na telefon, ampak objavim to na Gramu, mi ne preostane drugega, kot da to razčistim.

@iamcorigunz 4. rojstni dan je bil včeraj tako zabaven !!!!! Lani LA, letos Nemčija, morda NY naslednje leto, da bomo lahko z VSE družino? ☺️? #coriscinderellaparty si je zagotovo zapomnil? . . . Pesem: Crazy na voljo na mojem EP I AM part1 #itunes

Objava, ki jo je delil Amina mačkica (@aminabuddafly) 30. julija 2018 ob 7:58 PDT

Amina Buddafly in Peter Gunz imata skupaj dva otroka. Cori je najstarejši otrok nekdanjega para. Spremljajte še več slavnih družinskih novic!

Ogledi objave: 2.184 Oznake:Amina Buddafly LHHNY Love and Hip Hop New York Peter Gunz