1.
Gaoshoua Moua iz Rochesterja nosi kitajsko dekoracijo Hmong, medtem ko sodeluje pri metanju žoge na novoletnem praznovanju Minnesote Hmong v soboto, 29. novembra 2014, v centru Saint Paul RiverCentre v St. Paul, MN. Letno novoletno praznovanje Minnesote Hmong bo v centru Saint Paul RiverCentre od 28. do 30. novembra. Novo leto Hmong ima za skupnost Hmong globok kulturni pomen. To je praznovanje dosežkov v preteklem letu in čas, ko pozdravljamo nov začetek. (Foto David Joles / Star Tribune)

2.
Duabhli Vang iz St. Paul, levo, nosi kitajski okras Hmong na novoletnem praznovanju Minnesote Hmong v soboto, 29. novembra 2014, v središču reke Saint Paul v St. Paul, MN. (Foto David Joles / Star Tribune)

3.
Slavljenci prispejo na novoletno praznovanje Minnesote Hmong v soboto, 29. novembra 2014, v središče reke Saint Paul v St. Paul, MN. (Foto David Joles / Star Tribune)4.
Kristy Yang je na oder zaplesala s skupino: Dekleta z vzhodne strani med novoletnim praznovanjem Minnesote Hmong v soboto, 29. novembra 2014, v središču reke Saint Paul v St. Paul, MN. (Foto David Joles / Star Tribune)5.
Kia Vue iz St. Paul športne dolge nohte na novoletnem praznovanju Minnesote Hmong v soboto, 29. novembra 2014, v središču reke Saint Paul v St. Paul, MN. (Foto David Joles / Star Tribune)6.
Pashoua Herr, 19, iz Minneapolisa, se s svojim bratom Jonathanom Herr, enajstletnim, fotografira na selfieju na novoletnem praznovanju Minnesote Hmong v soboto, 29. novembra 2014, v centru Saint Paul RiverCentre v St. Paul, MN. (Foto David Joles / Star Tribune)

7.
GaoLy Moua, 19, levo, od St. MN. (Foto David Joles / Star Tribune)

(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)