Kako je življenje mame 16-letnice in dojenčke? Super. Audra McDonald se pogovarja z LJUDJE izključno o rojstvu hčerke Sally James, šestnajst let po tem, ko je prvič postala mama svojega najstarejšega otroka Zoe.

Če me hočeš stopiti, samo sestavi moji dve hčerki in jaz sem luža, razkrije Audra. The Lepotica in zver star nadaljuje z delitvijo svojih rojstnih izkušenj že drugič.

Medtem ko sem rodila Sally James, Zoe ni nameravala biti v bolniški sobi, vendar je postala preveč radovedna, zato je vstopila, pojasnjuje McDonald. Bil sem tako zaskrbljen, da jo je prevzela, da sem dobesedno, ko sem izrival Sally, gledal Zoe in rekel: 'Si v redu? Ali karkoli potrebuješ od mene, si v redu? ’In Zoe je ves čas govorila:‘ Mama, bi se samo osredotočila na otroka! ’Toda dobesedno sem poskušala roditi in starša hkrati.Audra zdaj ne skrbi toliko, ko je tu Sally. Na nek način me ne skrbi - to je zelo močna osebnost, to že vidim, pravi McDonald o svojem dojenčku. To je nekdo, ki sploh ne bo dovolil, da bi kdo hodil po njej. Pravzaprav bo ona tista, ki bo hodila.Audra McDonald in mož Will Swenson sta Sally pozdravila 16. oktobra 2016. Zoe je Audrina hči iz prejšnjih zvez.Foto: LJUDJE

Ogledi objave: 119 Oznake:Audra McDonald