Super fotografije Stephena Kinga, ki pozira s svojimi ljubljenimi mačkami iz osemdesetih let

»Mačke so bile gangsterji živalskega sveta, ki so živeli zunaj zakona in tam pogosto umirali. Bilo jih je zelo veliko, ki se ob ognju niso nikoli postarali. ' - Stephen King, Pet Sematary.

h / t: vintag.esSuper fotografije Stephena Kinga, ki pozira s svojimi ljubljenimi mačkami iz osemdesetih letAvtor grozljivk, fantazij in znanstvene fantastike Stephen King je napisal 49 romanov, devet zbirk kratkih zgodb in pet neumetničnih knjig. Znan je tudi po številnih filmih, posnetih po njegovem delu, med njimi The Shining (1980), Stand by Me (1986) in Pet Sematary (1989).Super fotografije Stephena Kinga, ki pozira s svojimi ljubljenimi mačkami iz osemdesetih let

Film mačje oko iz leta 1985 (1985), ki ga je King napisal po njegovih zgodbah 'Quitters, Inc.' in 'The Ledge' prikazuje skrivnostnega mačjega junaka skozi antologijo v treh poglavjih.

Super fotografije Stephena Kinga, ki pozira s svojimi ljubljenimi mačkami iz osemdesetih letKljub temu, da je nekoč v kratki zgodbi zapisal, da 'morda največja delitev na svetu niso moški in ženske, ampak ljudje, ki imajo radi mačke, in ljudje, ki imajo radi pse', se zdi, da družina King dejansko obdrži mačke in psi kot hišni ljubljenčki.

Super fotografije Stephena Kinga, ki pozira s svojimi ljubljenimi mačkami iz osemdesetih let

(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)