MODRO2

Sladki bratje in sestre! Starejša sestra Blue Ivy Carter pozira z dvojčkoma Carter, Sir in Rumi, na nedavni fotografiji. Na črno-beli fotografiji je modra, ki se trdno drži za svoje brate in sestre.

Je dobra velika sestra, v resnici je, Tina Lawson v skupni rabi njene vnukinje Blue v intervjuju iz leta 2017.Oglejte si to objavo na Instagramu

Ni za kaj. ❤️cartertwins blueivyObjava, ki jo je delil Carter Twins (#Rumi, #Sir) (@cartertwinsblackbook) 3. aprila 2019 ob 10:10 PDTV začetku tega leta je Tina razkrila tudi, da so njeni vnuki drugačne osebnosti.

Deklica [Rumi] bo v resnici šele zavladala svetu, fant [gospod] pa je nekako sproščen in mrzel kot oče, je modni oblikovalec za Week Week povedal ekskluzivno na Gala CARE Mentorski gib za ljubezen do naših otrok februarja.

In ko gre za 7-letnico Blue Ivy, je Lawson dodal: Ona je kraljica B. Druga kraljica B.Beyoncé in Jay-Z sta delila peščico slik, odkar sta pozdravila dvojčka 13. junija 2017. Kmalu po rojstvu leta 2017 je Beyoncé objavila prvo fotografijo svojih dojenčkov. Leto kasneje je objavila fotografijo, na kateri ji Sir in Rumi sedita v naročju. Zato je črno-bela fotografija bratov in sester tretja fotografija, razen paparazzi, ki smo jo videli o bratskem in sestrskem paru.

Ogledi objave: 1,138 Oznake:Beyonce Blue Ivy Carter JayZ Rumi Carter Sir Carter