Spodaj je predstavljenih nekaj najboljših primerov iz smešno temne in zvite risane serije Andyja Rileyja o zajčkih, ki se neumorno skušajo ubiti. V primeru, da vas zlahka užali, se verjetno ne bi smeli pomikati navzdol. Vsi ostali - uživajte!

Več: Andy Riley , Nakupujte

Andy Riley je z Emmyjem nagrajeni scenarist, risar in otroški avtor iz Velike Britanije. Ustvaril je vrsto najbolje prodajanih knjig risank:Knjiga samomorov zajčkov, vrnitev samomorilcev zajčic, velike laži za povedati majhnim otrokom, nalaga še več laži za sporočanje majhnim otrokom, D.I.Y. Zobozdravstvo, sebični prašiči, zore zajčjih samomoril, vino naredi mamico pametno in pivo naredi očka močnega.

Knjige za otroke King Flashypants so namenjene 5-8-letnikom. Prve tri knjige v seriji so King Flashypants and the Evil Emperor, King Flashypants and the Creature from Crong ter King Flashypants and Toys of Terror.Za revijo The Observer Magazine je z naslovom Roasted narisal tedenski risani strip, ki je prav tako zbran v trdi vezavi. Do zdaj so njegove knjige prodali približno milijon in pol izvodov in so izšle v osemnajstih državah, pri čemer so izdali koledarje, čestitke in plakate.

Andy je izkušen javni govornik in se pogosto pojavlja na festivalih knjig in v šolah, da bi se pogovarjal o kralju Flashypants in v živo risal risanke. Občasno se pojavlja v podcastih, kot je seznam mrtvih L Iszi Lawrence's Z List.Andy je doma iz Aylesburyja, zdaj pa živi v Londonu. Včasih je bil odrski plesalec The Pod, komične tehno zasedbe Juliana Barratta, ki je bila predhodnica skupine The Mighty Boosh.
(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)