Bow Wow, s pravim imenom Shad Moss, je razkril, da je njegovemu sinu ime Stone Moss. Reper je novico delil, medtem ko je na Twitterju odgovarjal na vprašanja oboževalcev. Nikoli nisem nikomur povedal. Toda moji sinovi so Stone.

Številne oboževalce je to ime osupnilo, ko je ena oseba vprašala, Stone Moss! ???? Zemeljska znanost bo groba.

Na kar je Bow Wow odgovoril, ga je [njegova] mama imenovala. Nisem.Lani je Bow Wow delil, da bo v njegovi oddaji igrala njegova drama o mamici z mamico njegovega sina, manekenko Olivio Sky Odraščanje hip hop Atlante, ki se vrača 7. januarja 2021. V videu na svojih Instagram Stories je Bow Wow dejal: Moj sin je tu in vsi boste imeli priložnost preživeti ta trenutek z mano. Ne dam nikomur drugemu, ampak v svoji oddaji, tako da boste imeli priložnost to preveriti.

Poleg odraščanja hip hop Atlante Bow pravi, da je zaposlen tudi z delom. In skrb za svoje otroke.

Dodal je, Moj zadnji album Pred 30, nato pa se bolj osredotočil na film in televizijo. Z mojo hčerko imam nekaj čudovitih stvari, ki vam bodo všeč. Moral bi biti dobro leto. Molim za to.Novembra je Bow Wow sporočil, da se njegova hči Shai Moss odpravlja na naše televizijske zaslone. Glasbenik je s svojimi oboževalci delil vznemirljive novice, medtem ko je pripovedoval zgodbo o tem, kako je potoval iz Atlante v Los Angeles samo zato, da bi svojo malo zvezdo odpeljal v Fat Burger.

Lahko verjamete temu, je prosil slavni oče Instagram oboževalci. Hotela je na kosilo, zato sem z najljubšo deklico na svetu letel iz Atlante vse do LA na 20-minutno kosilo! Karkoli za princeso, je Bow Wow obarval. Poleg tega je UBILA ŠOLO IN AVDICIJE! ONA JE GLAVA TUDI ZA TV. Teče v družini.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil Shai Moss (@_shaimoss)

Vsekakor ne bi bilo daleč od zamisli Shai Moss z lastnim kanalom na YouTube ali televizijsko oddajo. Mladenič je navsezadnje za Instagram in TikTok posnel več videoposnetkov, zaradi katerih so se oboževalci zaljubili v njeno osebnost. Bow Wow je celo zaprosil Tylerja Perryja, naj rezervira hčerko zaradi njenega neverjetnega in naravnega talenta, da zaživi pred kamero.

Ogledi objave: 6.182