Brandi Boyd je noseča! Nekdanji zvezdnik LHHH in mož Max 'Lux' Boyd pričakujeta tretjega skupnega otroka.

Brandi je na svojem Instagramu delila otroške novice. Pisala je skupaj s sonogramom, nikoli vas ne bom pustil na cedilu # Bog # Baby3 # Bratje in sestre4everOglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila Brandi BB1 (@ brandibb1)V začetku tega tedna sta se Brandi in Max sprla na Instagramu v živo pred svojimi otroki. Izmenjavo je spletno mesto zajelo v obliki zvočnega posnetka Ogovaranje v mestu .V zvočnem posnetku je mogoče slišati Brandi in Maxa, ki se prepirata, medtem ko hči para Cadence v ozadju sliši jokati.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila Brandi BB1 (@ brandibb1)Zadnjič ste ga videli, kako tepe name. Nikoli več ne boš videl, da me je oče pretepel, reče Brandi svojim otrokom, potem ko je Max švigal.

Adijo, Bi * tch, Max odvrne.

Kasneje zavpije: Misliš, da me ne boš spoštoval do sveta, Brandi? Ali to mislite? Nisi!Baby Cadence nato začne kričati in Brandi zavpije, pokličite 911 Brandus. Tvojo sestro so pravkar zadeli v ustnice.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila Brandi BB1 (@ brandibb1)

Pokliči jih sam, bi * tch, preden te zajebem, Max se maščuje.

Max je od takrat na Instagramu zanikal, da je udaril svojo ženo. Tudi Brandi se je oglasila na družbenih omrežjih, da bi podprla moža.

Napisala je, da sem v redu. Ni se me dotaknil. Davil sem ga in se boril z njim. Vse kar je storil je, da me je ustno zlorabil. Žal mi je, ker sem šel v živo. To sem naredil, da smo si prisilili, da vzamemo vesolje, saj smo vedeli, da se v živo ne bo rad prepiral. Prosim za molitev za mojo družino. Hudič napada tako močno.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila Brandi BB1 (@ brandibb1)

Številni oboževalci ne verjamejo, da je Brandi napisal prispevek. En oboževalec je komentiral: Ima njen telefon. Ne verjamem, da je to napisala in molila za mojo punco.

Drugi je rekel: Ne laži mu.

Ampak rekli ste, da vas je hči zadela v ustnico. WTF tisti dojenček je kričal. vau, še ena oseba je komentirala.

Brandi in Max, ki sta poročena sedemnajst let, sta se pojavila v 2. in 3. sezoni Love & Hip Hop: Hollywood, ki sta zabeležili boji v njunem zakonu. Dvojec je leta 2013 pozdravil sina Princea Brandusa in leta 2019 hčerko Princess Cadence.

Ogledi objave: 3,538 Oznake:Brandi Boyd Max Lux