Carmelo Anthony in njegova žena La La Anthony sta minuli konec tedna praznovala 14. rojstni dan svojega sina Kiyana. Starši slavnih na Instagram s sporočili ljubezni in podpore najstnikom.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil ℒᎯ ℒᎯ (@lala)Happy Born Day King, je vzkliknil Carmelo na spletu. Nič na svetu me ne osrečuje kot vedeti, da si srečen Champ, je sinu zapisal slavni oče. Ljubim te.La La Anthony je sinu napisala tudi lepo sporočilo. Bog je vedel, da te potrebujem, je dejala La La. Bila je tekma, narejena v nebesih, je slavila mama.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil Carmelo Anthony (@carmeloanthony)

Ljubim te sine. Ponosen sem nate. Vedno bom tvoj prvi oboževalec pri vsem, kar počneš. Še naprej si prizadevajte biti najboljši! Mama in oče te imata tako rada. Posnemimo danes 100 tiktokov.Kiyan in La La sta se na TikTok zaznamovala kot smešna dvojica mater-sin. Slavna mama in njen najstnik predstavljata živahne videoposnetke, ki vključujejo ples in veliko smeha. Nekdo pridi po moj telefon, je La La v spletu zapisala po nalaganju enega od njenih in Kiyanovih videoposnetkov TikTok na Instagram. Poimenujte boljšega dvojca kot mene in Kiyan, je razmišljala slavna mama. To energijo potrebujemo, je rekla La La.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil ℒᎯ ℒᎯ (@lala)Kiyan bo kmalu prinesel visoko energijo na košarkarsko igrišče med igranjem za srednješolske šole Christ The King v Queensu to jesen. Carmelo je izrazil navdušenje nad svojim sinom, ki je obiskal šolo in igral za košarkarsko ekipo.

Nikoli si nisem mislil, da bo ta dan prišel tako kmalu, je v spletu delila Carmelo. Naslednje poglavje je nadaljeval slavni oče. Ponosen nate.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil ℒᎯ ℒᎯ (@lala)

Mnogi se morda spomnijo časa Carmela Anthonyja, ki je igral za New York Knicks v ligi NBA. Slavni oče se je proslavil, ko je z ekipo igral osem sezon. Carmelo se je po sezoni 2016-17 preselil v Oklahoma City. Vendar se zdi, da je Kiyan pripravljen nadaljevati očetovo zapuščino v New Yorku.

Ali bosta sin Carmelo in La La Anthony sledila očetovim športnim korakom? Navijači bodo morali še naprej gledati najstnike, da bodo to ugotovili!

Foto: Carmelo Anthony / Instagram

Ogledi objave: 8.330 Oznake:Carmelo Anthony Slavni rojstni dnevi Kiyan Anthony La La Anthony