Cedric The Entertainer je del hollywoodske zgodovine na več načinov. Komik je v četrtek, 19. julija, prejel zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih.

Cedric je imel na slovesnosti svojo ženo Lorno in najmlajšo hčerko Lucky, da sta jim dala podporo. Zabavljač je Luckyja in Lorno poljubil dva poljuba, medtem ko je stal pred svojo zvezdo.Veliko ljubezni do vseh vas, ker ste se mi zahvalili, da sem danes prejel zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih, je Cedric tvitnil v četrtek po začetku praznovanja. Vaša podpora mojemu delu skozi leta je velik razlog, zakaj je prišel ta dan. Hvala vam! In šele začenjam.

Cedric The Entertainer je daleč od svojih dni v St. Louisu, ko je zabaval skupnost za hrano in pijačo. Že dolgo preden me je svet spoznal kot debelega Denzela iz komedije, St. Louis - nastop v klubih, barih, dvoriščih - moj domači St. St. Louis je bil moj poligon, zvezda rekel na svoji slovesnosti na Walk of Fame. Pogosto ljudi zabava brez denarja. Rekli so, da vam bomo plačali nekaj kril, nekaj Hennessyja, se je spominjal Cedric.

Zdaj komik zasluži donosne dolarje tako kot standup umetnik kot igralec. Cedricov najnovejši projekt je Calvin Butley v prihajajoči seriji, Soseska . To je oddaja o družini in skupnosti, Cedric, ki je tudi izvršni producent serije, rekel .

Lahko ujamete Cedrica The Entertainerja Soseska ko bo premiera oddaje 1. oktobra 2018. Spodaj ujemite napovednik!Foto: Getty Images

Ogledi objave: 264 Oznake:Cedric the Entertainer Hollywood Walk of Fame