Christina Milian preživlja kvaliteten čas s svojim fantom Mattom Pokoro in otrokoma Violet in Isaiah v Parizu. Slavna mama je pred kratkim delila slike iz svojega časa v mestu.

Oglejte si to objavo na Instagramu

99 težav, a plaža ni ena 🧜‍♀️Objava, ki jo je delil Christina Milian (@christinamilian) 22. julija 2020 ob ​​5:34 PDTChristina je staršem v Parizu povedala oboževalcem Instagrama. Mama slavnih je naložila tudi svojo iskrenost, medtem ko je pozirala pred Eifflovim stolpom ob svojem fantu in otrocih. Najprej družina, je en oboževalec zapisal v odgovor na sliko Milian in njene družine.Težko je verjeti, da je minilo že več kot šest mesecev, odkar sta Christina Milian in Matt Pokora sprejela svojega sina. In tako začnemo, je Christina delila dan po tem, ko je rodila njenega in Mattovega sina. Izaija 20.1.20, je nadaljevala slavna mama. Preprosto popolno. Svet je tvoj sin, je rekla Christina.

Oglejte si to objavo na Instagramu

❤️Objava, ki jo je delil Matt pokora (@mattpokora) 12. julija 2020 ob ​​02:20 PDT

Matt Pokora je bil presrečen, ko je izvedel, da bosta s Christino Milian sprejela sina. Francoski snemalec je poskočil od veselja, ko je videl modri dim na zabavi njegovega sina. Christina se je smejala, medtem ko je ob hčerki praznovala širitev družine.

Izaija je Mattov prvi otrok. Christina je zagotovo obiskala Instagram na očetovski dan praznujejo svojega fanta . Nikoli še nisem videla moškega, ki bi se veselil, da bo spremenil VSAKO smrdljivo plenico, kot si ti, in ujeti vsak trenutek, ko Isaiah naredi nekaj novega, je Milian zapisala svojemu fantu. Vesel sem, da lahko doživite najboljši občutek, s katerim bi nas lahko Bog blagoslovil.Oglejte si to objavo na Instagramu

Mountain View v Porto-Vecchioju jemljejo dih

Objava, ki jo je delil Christina Milian (@christinamilian) 11. julija 2020 ob ​​02:56 PDT

Spremljajte še novice o slavnih mamah!

Foto: Christina Milian / Instagram

Ogledi objave: 1,212 Oznake:Celebrity Family Vacations Christina Milian Matt Pokora