1.
Umetnik Kenny Irwin Jr. je med nekaterimi svojimi kreacijami v svoji umetniški instalaciji Robolights v Palm Springsu v Kaliforniji 15. decembra 2014. Namestitev je sestavljena iz več sto muhastih robotskih in drugih tematskih skulptur, ustvarjenih iz recikliranih materialov, vključno z vozički za golf, kuhinjskimi aparati in mikrovalovko pametne telefone in je odprta za javnost vsako praznično sezono na široki družini Irwin. (Foto David McNew / Reuters)

2.
Robotsko bitje, zgrajeno okoli mikrovalovne pečice, je na umetniški instalaciji Robolights Kenny Irwin Jr. v Palm Springsu v Kaliforniji 15. decembra 2014. (Foto David McNew / Reuters)

3.
Umetnik Kenny Irwin Jr. je med nekaterimi svojimi kreacijami v svoji umetniški instalaciji Robolights v Palm Springsu v Kaliforniji 15. decembra 2014. (Foto David McNew / Reuters)4.
Ljudje se sprehajajo po umetniški instalaciji Robolights Kennyja Irwina mlajšega v Palm Springsu v Kaliforniji 15. decembra 2014. (Foto David McNew / Reuters)5.
Bitje se kopa v umetniški instalaciji Robolights Kennyja Irwina mlajšega v Palm Springsu v Kaliforniji 15. decembra 2014. (Foto David McNew / Reuters)6.
Robotska bitja igrajo golf blizu konja na umetniški instalaciji Robolights Kennyja Irwina mlajšega v Palm Springsu v Kaliforniji 15. decembra 2014. (Foto David McNew / Reuters)

7.
Prizor jaslic je viden na umetniški instalaciji Robolights Kennyja Irwina mlajšega v Palm Springsu v Kaliforniji 15. decembra 2014. (Foto David McNew / Reuters)

8.
Ljudje se sprehajajo po umetniški instalaciji Robolights Kennyja Irwina mlajšega v Palm Springsu v Kaliforniji 15. decembra 2014. (Foto David McNew / Reuters)9.
Ljudje fotografirajo skulpturo na umetniški instalaciji Robolights Kennyja Irwina mlajšega v Palm Springsu v Kaliforniji 15. decembra 2014. (Foto David McNew / Reuters)

10.
Zdi se, da roboti iz košev za smeti segajo z žarečimi rokami na umetniški instalaciji Robolights Kennyja Irwina mlajšega v Palm Springsu v Kaliforniji 15. decembra 2014. (Foto David McNew / Reuters)

enajst
Skulpture severnih jelenov obkrožajo lik, podoben dinozavru, na umetniški instalaciji Robolights Kennyja Irwina mlajšega v Palm Springsu v Kaliforniji 15. decembra 2014. (Foto David McNew / Reuters)12.
Skulpture severnih jelenov Božička, izdelane s straniščnimi školjkami, si lahko ogledate na umetniški instalaciji Robolights Kennyja Irwina mlajšega v Palm Springsu v Kaliforniji 15. decembra 2014. (Foto David McNew / Reuters)

(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)