Hiša sov je hitro postala ena najboljših oddaj Disneyevega kanala. Če oddaje ne poznate, sledi najstnici, ki naleti na portal v čarobno kraljestvo, kjer se spoprijatelji z uporniško čarovnico.

No, pred kratkim je ustvarjalec oddaje delil nekaj novic o glavnem junaku Luzu. Luz je biseksualka.V [razvoju] sem bil zelo odprt glede namena, da bom v glavno zasedbo postavil queer otroke. Sem grozljiv lažnivec, zato bi ga bilo težko prikrasti, haha. Ko smo bili osvetljeni z zelenjem, mi je neko vodstvo Disneya reklo, da na kanalu NE morem predstavljati nobene oblike dvo- ali homoseksualnih odnosov, je zapisal ustvarjalec oddaje Dana Terrace Twitter .Liz je prvi biseksualni vodilni lik Disneyevega kanala.Jaz sem bi! Želim napisati bi lik, prekleto! Na srečo se mi je trma obrestovala in zdaj me ZELO podpira trenutno vodstvo Disneyja. (Hvala @NashRiskin in ekipi!) Da ne omenjam neverjetnosti te posadke, je Terrance dodala v svojem prispevku. Zastopanje je pomembno! Vedno se borite za to, kar želite videti! Ko OH nadaljuje, komaj čakam, da raziščem stvari, ki so pomembne zame in mojo posadko. Veselim se naslednjega poglavja.

To ni prvič, da se je glavni junak Disneyjeve oddaje opredelil za člana skupnosti LGBTQ +. Cyrus Goodman je to storil naprej Andi Mack. Joshua Rush, ki je igral Cyrusa, je kasneje v resničnem življenju prišel kot biseksualec.Hiša sov trenutno predvaja prvo sezono oddaje z novimi epizodami vsako nedeljo na Disneyevem kanalu. Kaj menite o razkritju Dana Terrace o glavnem junaku Luzu? Zvok spodaj, želimo slišati vaše mnenje.

Če niste imeli trenutka za ogled oddaje, si oglejte spodnji uradni napovednik oddaje.Ogledi objave: 148 Oznake:Luz Sova hiša