Drake je med nedavnim nastopom ob LeBronu Jamesu na HBO-ju predvajal nekatere podrobnosti svojega osebnega življenja Trgovina . Gledalci so med oddajo dobili notranjo zajemalko o reperjevem življenju kot očeta.

[Bilo me je] bolj strah povedati svoji mami, ker je moja mama v mojem življenju resnično verjela in imela resnične odnose z ženskami, kot je bila v mojih letih Drake rekel delitve novic o očetovanju otroka z družino in prijatelji. Prepričana sem, da bi pričakovala ali se razveselila, če bi zanosila eno od teh žensk ... Tako da mi je bilo težko reči, da gre za nekoga, ki ga ni nikoli spoznala.

Novice o Drakeovem sinu so se začele širiti, potem ko ga je tekmec reper Pusha-T rekordno izrinil v začetku tega leta. Vpleten je dojenček, globlji je od rapa, je Pusha v pesmi rekel: ‘Zgodba o Adidonu.’ Tedaj je še rekel: »Skrivate otroka, pustite, da se ta fant vrne domov / Deadbeat motha ^ $%, igra mejno patruljo.Drake je kasneje potrdil, da je bil res oče otroka v svoji domovini Kanadi, vendar je zanikal obtožbe, da naj bi otroka skrival ali bil mrtev. Otrok je moj, je Drake priznal v svoji skladbi, ‘Brez čustev.’ Snemalec je nadaljeval, da svojega otroka nisem skrival pred svetom / svet sem skrival pred svojim otrokom.

Zdaj, ko je zrak čisto, je Drake pripravljen podati nekaj podrobnosti o svojem očetovem življenju. Sem oče samohranilec, ki se učim komunicirati z žensko, ki ... veste, imeli smo svoje trenutke, je oče o svoji zvezi z mamo svojega otroka dejal Trgovina .

Želim si, da bi svojemu sinu lahko razložil, kaj se je zgodilo, je nadaljeval reper. Ampak nimam nobene želje, da bi, na primer, ne ljubil svoje matere ... Nikoli si ne želim, da bi bil svet jezen na njegovo mamo. Znašli smo se v situaciji in oba smo enako odgovorni, zdaj pa sem resnično navdušen nad odličnim očetom. Imam sina, čudovitega fanta je.

Spremljajte še novice o slavnih očetih!Foto: Getty Images

Ogledi objave: 100 Oznake:Drake HBO HBO The Shop The Shop