Sin Dwighta Howarda in Roycea Reeda odrašča pred našimi očmi. Braylon Howard je 18. novembra dopolnil enajst let. Royce se je na sinov rojstni dan odpravila na Instagram in mu čestitala za 'rojstni dan'.

Moj dojenček je uradno star 11 let… po 54 urah laburističnega Braylona se je Joshua-Robert Howard rodil ob 9:21 z dne 18.11.2007. Od tod tudi njegov vzdevek Classic, čeprav ga imenujem Munch, je zapisala.Oglejte si to objavo na Instagramu

Rojstni dan uspeh! # BraylonTurns11 My Munch! Vedno moj otrok!Objava, ki jo je delil Royce Reed (@roycereed) 18. novembra 2018 ob 15:40 PSTDwight Howard ima pet otrok s petimi različnimi ženskami, med njimi tudi Royce Reed. Igralec NBA je pred kratkim sedel s Sports Illustrated, da bi se pogovarjal o očetovstvu in obžalovanju:

Vseh njegovih pet otrok živi s svojimi materami - dva na Floridi, dva v LA, eden v Houstonu - in si delijo njegov priimek. Vsako sezono se spopadejo z FaceTimeom in pošljejo besedila ter obiščejo Atlanto. Pijejo sluši in gledajo filme, kar je primerno, saj se njihov okus po hrani in kinematografih ne razlikuje dosti od očetovega. Ko mu rečejo, da ga imajo radi, se obrne stran, zato ga ne vidijo raztrganega. Očitno je težka situacija, pravi Howard. Moral bi biti bolj odgovoren. Zamočil sem. Grešila sem. Toda nobenega od njih ne bom gledal kot napako. Vsi so zame v blagoslov. (Vir)

Spodaj si oglejte več fotografij Braylona!Oglejte si to objavo na Instagramu

#MyKindofClassic Braylon zgodaj rojstni dan 11/18 jutri !!!

Objava, ki jo je delil Royce Reed (@roycereed) 17. novembra 2018 ob 11:52 PSTOglejte si to objavo na Instagramu

Čustvena pošta! Moj dojenček je uradno star 11 let… po 54 urah laburističnega Braylona se je Joshua-Robert Howard rodil ob 9:21 z dne 18.11.2007. Od tod tudi njegov vzdevek Classic, čeprav ga imenujem Munch. ❤️

Objava, ki jo je delil Royce Reed (@roycereed) 18. novembra 2018 ob 6:57 PST

Ogledi objave: 461 Oznake:Braylon Edwards Braylon Howard Dwight Howard Royce Reed