Zelda

Kolikokrat ste že slišali, da so starši rekli, naj ne izgubljajo časa z igranjem računalniških iger? Točno tolikokrat, da se ob branju tega stavka nasmehnete že ob sami misli. Ko so bili naši starši otroci, je bilo težko verjeti, da bodo igre postale velika veja zabavne industrije in gonilna sila novih tehnologij, da bodo umetniki delali na njihovem razvoju in igranje z njimi postalo delo, ki ne prinaša le v precejšnjem dohodku, a tudi v veliki priljubljenosti.

bojno polje1Zakaj imamo tako radi računalniške igre? Najpomembneje pa je, da nas lahko odpeljejo v povsem drugačen svet. Na koncu je povsem odkrito težko sodelovati v vojaških operacijah, iskati skrite zaklade, se boriti z zmaji, delati kot detektiv, uporabljati magijo ali katero koli vrsto orožja, začenši z mečem in konča z najnovejšo strojnico. Igre nam omogočajo, da izkusimo celo vrsto čustev, vključno s športnimi, kot v primeru Counter Strike ali Star Craft. Še več, kljub splošnemu mnenju, da igranje iger vodi v družbeno izolacijo, številne igre omogočajo spoznavanje novih ljudi, ki imajo enake interese kot mi.pred kratkimDejstvo je, da imamo radi igre, saj tako kot pravljice dopuščajo podvig in nas tudi navdihujejo. Slike, knjige in končno hit poteze nastajajo na podlagi računalniških iger. Nobena skrivnost ni, da Hollywood trenutno kupuje pravice do prilagoditve, še preden igra postane priljubljena. Ta mesec je prvič nastopil film po igri Angry Birds, ki mu je sledil World of Warcraft. Vesolje iger se na nek način širi, zgodbe pa uporabnike še bolj pritegnejo.

lol_1

In kaj, če bi se lahko v svet iger prepeljali ne samo skozi zaslon, temveč tudi z ustvarjanjem njegovega edinstvenega vzdušja v svojem domu? Ko zaslišimo dve čarobni besedi 'igralna soba', se nam domišljija zažene in takoj zagledamo temno sobo z udobnim naslanjačem, ogromnim monitorjem ali zaslonom, v resnici pa ... vajo vsi poznamo.Mario

Vsak igralec ima svoj prostor za igro, vendar samo računalnik ali konzola ne ustvarja vzdušja. Na koncu je igranje težko delo, ki traja veliko časa, zato ga je ne glede na to, ali imamo za to celo sobo ali zgolj vogal, vredno opremiti tako, da se lahko ujema s posebnimi učinke naših najljubših iger.

Tu je 5 korakov za ustvarjanje fantastične igralne sobe!masni učinek

Misli veliko!

Imate na svoji mizi figuro War Craft, nosite majico Vault Boy ali pijete kavo iz vrčka s tablo Pacman? To so čudoviti pripomočki, vendar le v majhnem obsegu. Vsekakor predlagamo nekaj bolj veličastnega z natisom na velikem formatu na steni. Ne boste dobili samo personaliziranega prostora, temveč lahko ustvarijo tudi optični učinek, s katerim bo majhen prostor videti večji.

vau1

Nalepite jih brez skrbi

Če vas skrbi, da bo dani motiv postal dolgočasen, ne želite vlagati v opremljanje najetega stanovanja ali se bojite, da boste uničili stene, izbrani večnamenski material. PIXERStick by PIKERJI je eden izmed takšnih materialov - ne glede na to, ali nanj natisnete plakat ali celo stensko steno, je njegova namestitev edinstveno preprosta. Vse, kar morate storiti, je, da ga prilepite na steno in zgladite. Še več, če vam motiv postane dolgčas ali se morate premakniti, ga morate preprosto odstraniti, pospraviti in ga lahko kadar koli znova prilepite kamor koli želite.

ozadje cod_photo

Ne shranjujte pohištva

Predstavljajte si svojo mizo kot pilotsko kabino vesoljskega plovila ali morda kot desko za poker na kocke iz Witcherja? Iz Counter Strike lahko prilepite tudi lokacijski zemljevid, ki vam bo omogočil, da določite najboljšo strategijo - v resnici lahko na površino vaše mize prilepite kateri koli motiv, ki vam je všeč! Nokautiraj se! Ne pozabite tudi na okna, omare ali vrata. Lahko jih spremenite v vrata povsem drugačnega sveta, pogled z okna pa lahko spremenite z vitražno nalepko, da dosežete neverjeten učinek.

gta_1

Zmešajte

Oglejte si, kako smo zasnovali igralno sobo za GTA fabs - na glavno steno je postavljena stenska stena, na levi strani stenska nalepka, na mizi pa manjša. V tej notranjosti smo stensko poslikavo kombinirali s plakati, ki jih je navdihnil Fallout, za CS pa smo uporabili samo okvirje. Vaše ideje omejuje samo vaša domišljija.

padavine
csgo

Prihranite najboljše trenutke

Boj z zmajem, zadnja bitka ali gomila prihajajočih zombijev? Vsak čudovit trenutek svoje igre lahko ovekovečite in natisnete kot plakat, nalepko ali stensko steno. Zahvaljujoč programski opremi, kot je SHU, lahko zajamete, shranite in natisnete kateri koli trenutek igre.

tombraider
čarovnica
minecraft
starcraft
vau2

(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)