Lucija je bila na dobrodelni prireditvi v počastitev fundacije In a Perfect World (IAPW) s svojimi starši Manuelo Testolini in Ericom Benetom popolnoma solidarna. Majhna je nosila precej rumeno obleko in opazovala, kako njena mama in oče vodita zbiranje sredstev za zbiranje donacij 100 v korist IAPW.

IAPW, ustanovljena leta 2005, ima za cilj spodbujanje umetniškega izražanja v mladosti. Neprofitna organizacija ustvarja in podpira programe, katerih cilj je prekiniti krog revščine in nepismenosti v svetu. S partnerstvom z buildON je bil IPAW toliko bolj vpliven, saj je organizacija zgradila devetnajst šol v Maliju, Malaviju, Senegalu, Burkini Faso, Haitiju, Nikaragvi in ​​Nepalu. Do danes so šole prizadele več kot 3000 učencev.

Lucia je mlajša veleposlanica IAPW s svojim oddelkom na spletni strani fundacije. Po njenem spletnem profilu je Lucijin svet je mesto, kjer se oboževalci lahko poučijo o dobrodelnem delu, ki ga vodijo Lucia in njena družina. Vožnja z nahrbtniki nazaj v šolo, Trike-A-Thon in dogodek Dan Zemlje so trije načini, ki jih je Lucia letos vrnila skupnosti.Lucijin radodarni duh je neposreden rezultat dobre vzgoje staršev. Ljubezen je na čelu vsega, kar počneta Manuela Testolini in Eric Benet, kar je razvidno iz Ericovega zadnjega singla Sunshine, ki je izšel v začetku letošnjega leta.Sunshine govori o vsakem odnosu, v katerem ste bili, ki je izgubil iskro, je razkril med intervjujem z WHUR 96.3 . Še vedno se imata rada in se zavzemata za zvezo, toda šibek ni več. Sunshine govori o tebi in jaz si prizadevam, da bi prižgal tisto iskro, zaradi katere smo se zaljubili, je dodal Benet.Več o Lucijin svet pri Na spletni strani fundacije Perfect World . Manuela Testolini in Eric Benet imata skupaj dve hčerki - Lucijo in Amouro. Eric ima tudi hčerko z imenom India iz prejšnje zveze.

Vdelaj iz Getty Images

Ogledi objave: 359 Oznake:Eric Benet IAPW Lucia Benet Manuela Testolini