Erica Dixon ima trik, s katerim ji pomaga, da svoje dvojčke, Embrii in Eryss, loči drug od drugega. The Ljubezen in hip hop: Atlanta Zvezdnica (LHHATL) je nedavno razkrila, da je ena od njenih hčera večja od druge, po čemer loči obe.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Shenanigans na rojstnodnevni zabavi .... (ne naš rojstni dan) #twinzonli #twingirls #twinz #twinlyfe #EryssEmbriiObjava, ki jo je delil Eryss & Embrii (@twinzonli) 17. oktobra 2020 ob ​​15:11 PDTTako lepi so, je vzkliknil en oboževalec, ko je Erica Dixon objavila odkritost svojih dvojčkov. Ali jih včasih pomešate ali vi, je vprašal privrženec družbenih omrežij. Kako jih lahko ločite, da so si zelo podobni, je še vprašal oboževalec.Oglejte si to objavo na Instagramu

Zabava z mamico. #twinzonli #twingirls #twinz #twinlyfe #EryssEmbrii

Objava, ki jo je delil Eryss & Embrii (@twinzonli) 18. septembra 2020 ob ​​15:02 PDTErica je odgovorila, da je navijaču povedala, da sem jih [premešal] drugi dan, ker so gledali navzdol, je dejal Dixon. [Mislila sem, da sem pobrala Eryss, ko je bil Embrii, je razkrila slavna mama. Vedel sem [takoj], ko sem jo dvignil. Je veliko težja.

Erica Dixon je lani pozdravila hčerki dvojčici. Mnogi so dvomili o identiteti Eryssovega in Embriijevega očeta. Erica pa o tem še vedno molči.Oglejte si to objavo na Instagramu

Vse najboljše očka! #twinzonli #twingirls #twinz #twinlyfe #EryssEmbrii

Objava, ki jo je delil Eryss & Embrii (@twinzonli) 14. februarja 2020 ob ​​5:53 PST

Ena oboževalka je imela drznost napasti Dixon, ker ni pokazala obraza očeta svojih otrok. Bilo bi imenitno, če bi imel ob sebi očeta, je dejal kritik. Erica se je odzvala trolu z besedami: Odlični bodo, ne glede na to, da je on in on zraven ... preprosto ga ne boste nikoli videli. Sprostite nekaj pritiska ljubica.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Srečno rojstni dan naši mamici !!! Ljubimo te!! @msericadixon #twinzonli #twingirls #twinz #twinlyfe #EryssEmbrii

Objava, ki jo je delil Eryss & Embrii (@twinzonli) 12. oktobra 2020 ob ​​5:39 PDT

Embrii in Eryss sta najmlajša otroka Erice Dixon. Slavna mama ima tudi starejšo hčerko Emani Richardson z Lil Scrappy. Spremljajte še več Ljubezen in hip hop: Atlanta družinske novice!

Foto: Erica Dixon / Instagram

Ogledi objave: 1,082 Oznake:Erica Dixon