Je nekdanji igralec baseballa iz Los Angelesa Dodgersa Carl Crawford spet očka? Po govoricah naj bi nekdanji zaročenec zvezdnice košarkarskih žena Evelyn Lozada svojega petega otroka pozdravil z žensko po imenu Megan Monae.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Carson D. Crawford, dobesedno mi je ukradel srce! #BabyCarsonObjava, ki jo je delil Megan Monae 🦋 (@megan_monae) 7. junija 2019 ob 11:37 PDTMegan je ta teden obiskala Instagram, kjer je delila fotografije svojega dojenčka. Carson D. Crawford. Dobesedno mi je ukradel srce! je napisala eno fotografijo.Oglejte si to objavo na Instagramu

Mamice GLAVNI moški #MCM #BabyCarson

Objava, ki jo je delil Megan Monae 🦋 (@megan_monae) 20. maja 2019 ob 9:30 PDTPrav novembra lani je bilo razkrito, da je Crawford sprejel hčerko z žensko po imenu Seaux Gabby. Gabby je 30. novembra 2018 na svojem Instagramu sporočila, da je pozdravila punčko z imenom Miss Celine Jolie Crawford. Tako hvaležna za mojo čudovito angelsko dojenčko. Še vedno v strahu, ne morem verjeti, da smo ustvarili nekoga tako popolnega, je zapisala Gabby.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Mommas fant 🥰Objava, ki jo je delil Megan Monae 🦋 (@megan_monae) 1. junija 2019 ob 17:58 PDT

Carl, ki ima že enega sina z Evelyn Lozada in dva otroka z žensko po imenu Amy Freeman, še ni potrdil, da je rodil dva otroka, ki sta v mesecih narazen.

Ogledi objave: 1,171 Oznake:Carl Crawford Evelyn Lozada