Faith Evans ceni ljubezen in podporo, ki jo daje Stevie J in njenemu 12-letnemu sinu Ryderju. Slavna mama daje CENZURIRANO gledalci podrobnosti o tem, kako je spoznala moža in kako ji je izboljšal kakovost življenja.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Srečen in blagoslovljen rojstni mož! # MrJ❤️Objava, ki jo je delil Vera Evans (@therealfaithevans) 2. novembra 2019 ob 12:13 PDTPravzaprav sem Stevieja spoznala, še preden je bil sploh del Hitmenov, razkriva Faith. Mislim, da sva prav zgodaj postala res dobra prijatelja, dodaja.Stevie J bi Faith Evans povedal o konfliktu med njim in materami njegovih otrok. V zameno bi ga spodbujala, naj vedno naredi pravilno. Prijateljstvo med Faith in Stevie je bilo očitno. Pojma, da bosta v prihodnjih letih postala par, ni bila.

Jaz in Stevie, ki sva postala par, je bilo samo božje delo, pravi Faith CENZURIRANO gledalci. Nikoli v milijon letih ... Nikoli nisem razmišljala o njem tako, dodaja.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil Vera Evans (@therealfaithevans) 15. septembra 2019 ob 14.54 PDT

Morda je Faith v Stevenu v romantičnem smislu spremenil njegovo sočutje do drugih.Veliko ljudi je bilo šokiranih, pravi Evans o njenem takrat nadobudnem odnosu s Steviejem J. [Bili so] všeč: 'Ali to resno misliš?'

Ko smo se enkrat poročili, je to verjetno prineslo še eno resnost. Zaradi tega, kako ga ljudje vidijo, ko smo skupaj. Ko smo v elementu z mojim sinom, ki je star dvanajst [let] in je v spektru avtizma.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Big boi #Ryder danes uživa na glasbenem dogodku #ExceptionalKidsParentTeacherOrganization @dailyautismwhisperer ❤️

Objava, ki jo je delil Vera Evans (@therealfaithevans) 5. oktobra 2019 ob 12:58 PDT

Evans nadaljuje z razlago: Imeli smo že veliko opravka. Tožiti smo morali šolsko okrožje. Morali smo ga šolati na domu. Morali smo si ogledati šole. Pravkar smo se odločili, da začnemo svojo šolo. Kako je prišel [Stevie], ki je vedno ljubil Ryderja in mi je bil v veliko pomoč pri sprejemanju pravilnih odločitev z [mojim sinom], to je kot A-1. To izstopa za marsikoga.

Stevie J in Faith Evans letos praznujeta enoletno obletnico poroke. Spremljajte še več slavnih družinskih novic!

Foto: Getty Images

Ogledi objave: 558 Oznake:Faith Evans Stevie J TV One Uncensored