To je družinsko srečanje! Otroci Tie in Tamere Mowry so se po preteku enega leta zbrali prejšnji konec tedna za velikonočne praznike.

V sredo je Tamera Mowry-Housley na svojem Instagramu delila fotografijo svoje hčerke Ariah Housley, ki se je zabavala z malo sestrično Cairo Hardrict, ki je Tia najmlajši otrok.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil tameramowrytwo (@tameramowrytwo)Napisala je snap, Ta dva. Kakšna neverjetna poslastica za princeski, da sta se po letu dni končno srečali! Tako lepo, da sem te videl preveč sissy, @tiamowry! Tu so še zabavna #družinska druženja.Tako Tia kot Tamera sta se v nedeljo na večjem srečanju družin srečala s staršema in bratom Tahjem Mowryjem. Sestre so fotografije z druženja delile na svojih straneh v družabnih omrežjih.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila TiaMowry (@tiamowry)Na eni fotografiji je Tia videti, kako pozira s svojim možem, otroki, bratom in očetom. Velika noč je bila polna # ljubezni, odlične # hrane in odlične družbe, je podpisala zvezda Family Reunion.

Tudi Tamera je z mamo Darlene delila fotografijo, na kateri njen mož in otroci pozirajo. Mama Darlene daje pletenice, kožo, nasmeh in lepoto‼ ️Tako čudovita je. Obožujem to čudovito družino, je o fotografiji zapisala Tamera.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil tameramowrytwo (@tameramowrytwo)

Pred velikim družinskim srečanjem sta se Tia in Tamera po več kot šestih mesecih narazen zaradi nenehne pandemije COVID-19 čustveno srečala ena na ena.

Mowry-Hardrict je povedal, da sem lahko videl svojo sestro IN. Bila sva tako vesela, da sva se videla in se že dolgo nisva videla.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila TiaMowry (@tiamowry)

Takrat Tia sinke in hčerke Tamere ni videla ravno tako dolgo.

Tudi nečakinje in nečaka nisem videl, zato se resnično veselimo [velikonočnega] vikenda, da bomo lahko preživeli čas s celotno družino, je dejal Mowry-Hardrict. Zelo smo navdušeni.

Tia Mowry-Hardrict si deli hčerko Cairo Tiahno (2) in sina Cree Taylor (9) z možem Coryjem Hardrictom. Medtem ko si Tamera Mowry-Housley in Adam Housley delita hčerko Ariah Talea (5) in sina Aden John Tanner (8).

Ogledi objave: 9,157 Oznake:Družinsko srečanje Tamera Mowry Tia Mowry