Russell Russy Simmons II, sin častitega Runa, ima v svojih navijačih obrambno ekipo. Mladoletnik je pred kratkim izbrisal odkritost, potem ko je virusni tvit poskušal kritizirati njegov videz. Navijači so se na 22-letnika odzvali tako, da so mu poslali veliko ljubezni in podpore.

Zadevni tweet je delil uporabnik družbenih omrežij, ki je menil, da je treba objaviti vzporedne fotografije Russyja in njegovega starejšega brata Diggyja Simmonsa. Ta dva ne moreta biti brata, piše v prispevku. Russy je pozneje izbrisal svojo sliko, zaradi česar so nekateri oboževalci verjeli, da je virusni tvit negativno vplival na njegovo samozavest.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil @russy_simmons 19. januarja 2020 ob ​​15:14 PST

Čeden si ne glede na vse, je en oboževalec zapisal na spletu, ko je v njeni krmi videl še eno sliko Russy Simmons. Drugi oboževalec je dejal, da je Russy njen najljubši Simmons.

Russy Simmons še nikoli ni preganjal žarometov. Pravzaprav mlada odrasla oseba ni imela kaj povedati novinarju med intervjujem leta 2015, v katerem je Diggy Simmons razpravljal o vsem, od svoje glasbene kariere do Odraščanje hip hopa . Russy je na vprašanje o svojih življenjskih ciljih odgovoril kratko, a prijazno.Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delil @ russy_simmons 13. januarja 2020 ob ​​10:36 PST

Trenutno delam na tem, da dobim svojo nepremičninsko licenco, je takrat dejal mladinec. Zelo sem navdušen nad tem, je dodal Russy.

Russy Simmons je eden od sedmih otrok Rev. Run in njegove žene Justine Simmons, starše. Spremljajte še več novic o družini Simmons!

Foto: Russy Simmons / Instagram

Ogledi objave: 12.418 Oznake:Rev Run Russell Simmons II Russy Simmons