Hči Floyd Mayweather, Yaya Mayweather, je res noseča. Boksarski prvak je nedavno potrdil pričakovanje svoje hčere, medtem ko je odkrito govoril o svoji družini in nenadni smrti matere svojih otrok Josie Harris.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Izgubiti ljubezen svojega življenja je težko za vsakogar, tudi za prvaka. @floydmayweather je postal res odkrit, ko razmišlja o svoji izgubi in o tem, kako bi se vsemu odrekel. Še naprej mu pošiljamo ljubezen in molitve. Vsak petek zvečer ob 10p / 7p PT se pridružite novemu Hollywoodu, ki je odklenjen z Jasonom Leejem, brez cenzure tukaj na #FoxSoul!Objava, ki jo je delil LISJINA DUŠA (@foxsoul) 1. novembra 2020 ob ​​8.05 PSTSamo svoji hčerki želim najboljše, je delil Floyd Hollywood odklenjen . Vedno si želim najboljšega, je nadaljeval slavni oče.Če jo to veseli, potem smo srečni, je dejal Floyd o pričakovanju Yaye s svojim fantom, NBA YoungBoy. Česar se ne trudim, je vstopiti v njen osebni posel. Ker ko enkrat ni več pod mojo streho, potem je to med njo in njeno boljšo polovico.

NBA YoungBoy je o Floydu Mayweatherju povedal nekaj nespoštljivih stvari. Boksarski prvak pa takšnega obrekovanja proti reperju ne drži.No, moja stvar je taka: to je povezano z vašo vzgojo, je delil Floyd Hollywood odklenjen . Najprej se začne v domu, je pojasnil slavni oče. Kar sem svojo hčer vedno učil, je to: vedno bodite spoštljivi, ko greste k komu domov. In karkoli se dogaja v vašem domu, o tem ne govorite svetu. Kar zadeva NBA ... Na NBA YoungBoy gledam kot otrok. S takim otrokom se ne morem razburiti.

Yaya Mayweather in NBA YoungBoy pričakujeta prvega skupnega otroka. Spremljajte še novice o družini Floyd Mayweather!Foto: Getty Images

Ogledi objave: 768 Oznake:Floyd Mayweather Yaya Mayweather