Dolg študentskega posojila je nekaj, s čimer se morajo dnevno spoprijeti milijoni ameriških diplomantov. S tem v mislih, Freeform, praznuje premiero 2. sezone Odrasel, v partnerstvu s štipendijsko aplikacijo, Scholly , v veliki meri pomaga diplomantom - s ponujanjem izplačila študentskega posojila do 125.000 USD!

V priznanju, da so študentska posojila pokosila generacijo mladih Američanov in jim preprečujejo uresničitev sanj, je namen programa pomagati posojilojemalcem študentskih posojil, da odplačajo dolgove, ki jim morda onemogočajo življenje v najboljšem življenju. opozoril tudi, da je Scholly do danes študentom podelil štipendije za zmanjšanje dolga v višini 100 milijonov dolarjev.

Za prijavo v program lahko sedanji študentje in diplomanti z neporavnanim stanjem posojila preverijo bodisi aplikacijo Scholly’s ali Spletna stran . Zmagovalci bodo razglašeni na vrhu Freeform 2019.Ne pozabite se vključiti v Freeform, v sredo zvečer ob 20:00. ET, da ujame Zoey in drugo leto posadke.Ogledi objave: 63 Oznake:Narasli šolski študentski dolg