Chanel Nicole je majhen model pri nastajanju. Hči Ice T in žene Coco so pred kratkim fotografirali za nekaj prazničnih fotografij, ki so na družbenih omrežjih zbrale že več kot 40.000 všečkov.

Počitniško fotografiranje. Všeč mi je, da sedim in gledam Chanel kako pozira in se ukvarja z manekenstvom .. resnično je dobra v tem! Obleka @princessford_ se ji je zdela tako lepa! Coco je slike napisal pod naslovomNa posnetkih je Chanel videti, kako pozira ob božičnem drevesu, medtem ko se drobi (nasmehne z očmi) za kamero.

Vau, te fotografije so čudovite, prav tako vaša čudovita mala princeska. Vesel božič vsem, je zapisal eden od privržencev Coco.

Videti je kot njen očka, drugi je pristal.Chanel je 28. novembra praznovala četrti rojstni dan. Za svoj posebni dan sta Ice T in Coco pripravili hčerki zabavo s temo Barbie. Bash je imel vse od a torto v naravni velikosti v hišico za lutke v naravni velikosti.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Chanel se je pravkar zahvalila vsem na svojem EastCoast Birthday Happy 4yrs old! @babychanelnicoleObjava, ki jo je delil ICEMFT (@icet) 8. decembra 2019 ob 17:35 PST

Coco je bil predmet kritik v začetku tega leta. Mama slavnih je to razkrila še vedno doji Chanel , zaradi česar so se nekateri zdrznili.

Zdaj gre bolj za udobje, je Coco rekla svojim oboževalcem in kritikom. Rekla je, da je čas za počitek in noč naš čas.

Ice-T je hitro obranil svojo ženo, potem ko so nekateri kritiki rekli, da Chanel ni dobil vseh svojih hranil. Slavni oče je zagotovo razkril, da je njegova hčerka poleg materinega materinega mleka uživala tudi dober delež hamburgerjev.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Nekdo je na zahvalni dan dopolnil 4 leta !!! ... mamici rečem, da sem dojenček velika punca, ker mama želi, da bom njen otrok za vedno Majica- @creativebowtiqueni

Objava, ki jo je delil ChanelNicole (@babychanelnicole) 29. novembra 2019 ob 17:35 PST

Chanel Nicole je edini skupaj otrok Ice-T in Coco Austin. Ice-T ima tudi polnoletnega sina po imenu Tracy in hčerko Letesha iz prejšnje zveze.

FOTOGRAFIJE: Fotografija Jessie Marrero

Ogledi objave: 8.776 Oznake:Chanel Nicole Coco Ice T