Pavijan
Če smo moderne živali risali tako, kot risamo dinozavre, ki temeljijo na samih kosteh

Ko vidimo ilustracije dinozavrov avtorja Paleoartisti v knjigah so skeletne rekonstrukcije odvisne od mnogih umetnikov, ko poskušajo risati dinozavre.

Toda kaj se zgodi, ko to poskusite uporabiti za sodobne živali?Več: C.M. Kosemen , Instagram , Amazonka h / t: lahko dejanskoPovodni konj
Če smo moderne živali risali tako, kot risamo dinozavre, ki temeljijo na samih kostehUmetnik C.M. Kosemen je v knjigi 'Vsi včeraj: edinstveni in špekulativni pogledi na dinozavre in druge prazgodovinske živali' ilustriral današnje živali izključno na podlagi njihovih okostij.

Vse včeraj je knjiga o tem, kako vidimo dinozavre in druge prazgodovinske živali. Razkošno ilustriran z več kot šestdesetimi izvirnimi umetniškimi deli, All Yesterdays želi izzvati naše predstave o tem, kako so izgledale in kako se obnašale prazgodovinske živali.

Labodi
Če smo moderne živali risali tako, kot risamo dinozavre, ki temeljijo na samih kostehKot kritično raziskovanje paleontološke umetnosti 'Vse včeraj' postavlja vprašanja o tem, kaj je verjetno, kaj je mogoče in kaj se pogosto ignorira. Napisali paleozoolog Darren Naish in paleontološki umetniki John Conway in C.M. Kosemen, 'Vsi včeraj' je znanstveno strog in umetniško domiseln v svojem pristopu k fosilom iz preteklosti in prihodnosti.

Slon, Zebra in Nosorog
Če smo moderne živali risali tako, kot risamo dinozavre, ki temeljijo na samih kosteh

V intervjuju z Atlas Obscura , Kosemen je dejal: 'Oba sva bila dinozavra, vendar bolj ko smo gledali te okostnjake in bolj ko smo si ogledovali slike, smo opazili, da večina običajne umetnosti dinozavrov na dinozavre ni gledala kot na resnična bitja. Na primer, lahko so jedli rastline dinozavri, ki so imeli pangolin ali armadillo podoben oklep, ki ni bil ohranjen v fosilu. Lahko bi bili tudi dinozavri s perjanskimi perji. «(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)