Ikeine knjižne omare Billy, stoli Poang in police Kallax si lahko ogledate v resničnih domovih po vsem svetu, zdaj pa jim je mesto v izmišljenih dnevnih sobah 'Simpsonov', 'Nenavadnih stvari' in 'Prijateljev'.

The Simpsons
IKEA je poustvarila dnevne sobe iz

V kampanji 'Real Life Series', ki je potekala v Združenih arabskih emiratih, je Ikea skupaj z agencijo Publicis Spain poustvarila ikonične dnevne sobe iz vsake priljubljene oddaje samo s svojimi izdelki. Kampanja izkorišča reference na pop kulturo, da bi bila pomembna za vse kulture, saj ZAE večinoma naseljujejo izseljenske družine z vsega sveta.Več: IKEA»S številnimi kombinacijami pohištva v številnih različnih stilih in velikostih - in po dostopnih cenah - smo oživili ikonične dnevne sobe najbolj priljubljenih družin vseh časov. Za vas smo razvrstili vse izdelke za vsako sobo, tako da lahko preprosto ustvarite to, kar vidite tukaj, v svojem domu. Oglejte si in z IKEA naredite svojo dnevno sobo ikonično. 'Soba za družine
Dnevna soba ni le prostor za družine in gledanje televizije, temveč je prostor za izmenjavo veselih trenutkov in zabavo. In zabava je namenjena tej sobi. Združite nove barvite in igrive vzorce ter popestrite svojo dnevno sobo s svojimi funkcionalnimi in najljubšimi kosi pohištva IKEA.
IKEA je poustvarila dnevne sobe iz

Prijatelji
IKEA je poustvarila dnevne sobe iz

Soba za kolege
Ali si redno delite isti priimek ali samo podjetja drug drugega. Družina za IKEA presega tradicionalno definicijo. In imamo tudi sobe, ki so daleč od tradicionalnih, da bi se temu ujemale. Mešajte in ujemajte sloge, vlijte nekaj barve in zgradite udobno, prilagodljivo dnevno sobo z magnetom za prijatelje, kjer boste uživali s svojimi najljubšimi ljudmi na svetu.
IKEA je poustvarila dnevne sobe izNeznanke
IKEA je poustvarila dnevne sobe iz

Prostor za vse
Vsaka dnevna soba pripoveduje zgodbo o družini, ki tam živi. In ta se ne boji povedati na glas. Torej naj vaše pohištvo govori. Družinsko romantiko lahko izrazite z barvnimi vrvicami lučk ali se pohvalite s svojo čudovito zbirko knjig, ki je popolnoma organizirana na naših vitrinah. Karkoli ima vaša družina rada, boste to našli v IKEA.
IKEA je poustvarila dnevne sobe iz

(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)