Ne samo, da je manekenka Victoria's Secret, ampak je tudi navdihujoča velika sestra. Evropska, afriška, brazilska in zahodnoindijska lepotica, 25-letnica, rojena v Kaliforniji, Jasmine Tookes, ni le ena izmed najboljših modelov modne industrije, ampak je njena mlajša sestra Chloe Danielle, sicer majhna kegljačica model in mentor.

Tookes, ki jo je pred kratkim sprejel v središču pozornosti, ko se je pridružila vrstam Gisele Bunchden, Adriane Lime in Alessandre Ambrosio, tako da je med letno modno revijo Victoria's Secret na modni pisti nosila modri modri modri del 3 milijone dolarjev, je prvi črni model v devetih letih, da bi zamajal videz. Zdi se mi, da je Victoria's Secret tako pomemben mejnik, če ima barvno žensko fantazijski modrček, saj sta bili v preteklosti le dve, je povedala Fashionist v oktobru. Pomembno je in mislim, da je čudovito, da to predstavljam. In predstavljala je, vse dokler jo je njena sestrica Chloe Danielle opazovala s strani.

Pojdi naprej in ubij, zakaj ne bi.[e-pošta zaščitena]Fotografijo objavil Cary Robinson (@carythestylist) 1. decembra 2016 ob 6:15 PSTZdi se, da modna industrija te dekleta teče v krvi. Njuna mati Cary Robinson je slavna stilistka in Tookesa so odkrili na enem od sestankov njene mame v salonu.@carythestylist @thelittleskittle

Fotografija, ki jo je objavila Jasmine Tookes (@jastookes) 19. aprila 2015 ob 13:27 PDT

Chloe Danielle, čeprav ima komaj pet let, že ustvarja ime samo zase in hitro postavi svojo prevlado pred kamero. Drobna modnica je pravkar podpisala pogodbo z Zuri Model Talent in rezervirala nov nastop z J Crew.Mislim ... .. @thelittleskittle za @jcrew #CrewCuts?

Fotografija, ki jo je objavila Jasmine Tookes (@jastookes) 17. septembra 2015 ob 9:23 PDT

Menimo, da je Chloe Danielle to modelarstvo že spremenila v znanost in komaj čakamo, da bo od nje videla več. Če želite slediti potovanju te vzhajajoče zvezde, jo oglejte Instagram ! Vsekakor je mala srčka, ki jo mora paziti!Ogledi objave: 1.659 Oznake:Chloe Danielle Jasmine Tookes