Od kuhanja do počitnic na plaži in še več, pevec John Legend, njegova žena Chrissy Teigen in njihovi otroci kar najbolje izkoristijo svoje življenje v karanteni.

John Legend in Chrissy Teigen imata skupaj dva prikupna otroka, 4-letno Luno in 2-letnega Milesa Stephensa in vsi skupaj uživata v času, ko sta zaklenjena. Ker je Chrissy Teigen znana kuharica s svojo blagovno znamko Hrepenenje kuharske knjige, John in Chrissy preživita veliko časa v kuhinji in si pripravita slastne dobrote, ki jih bodo lahko uživali njihovi otroci. Eden od Janezovih Instagram slike prikazujejo njega in njegova dva otroka, ki jedo palačinke, ki jim jih je skuhal 2. avgusta. John je napis napisal: Palačinke delam vsako nedeljo. Ne glede na to sliko je Miles res užival.Oglejte si to objavo na Instagramu

Vsako nedeljo delam palačinke. Ne glede na to sliko je Miles res užival.Objava, ki jo je delil John Legend (@johnlegend) 2. avgusta 2020 ob ​​16.38 PDTTudi otroci se vključijo v kuhanje. Ena luštna Instagram posnetek prikazuje Luno, ki pomaga svoji materi pri česnovem kruhu. Objava je bila napisana: Luna danes pomaga v kuhinji ☺️. Poleg kuhanja uživa tudi družina Legend vožnja s čolnom in počitnice na tropskih plažah. Ena slika prikazuje Johna, Chrissy, njihove otroke in Chrissyno mamo Vilailuck Pepper Thai Teigen pred živahnimi palmami. Objava je bila označena z ❤️.

Oglejte si to objavo na Instagramu

❤️Objava, ki jo je delil John Legend (@johnlegend) 23. julija 2020 ob ​​22:03 PDT

Ko staršem ne pomagajo kuhati, se Luna in Miles družita v svojem posebnem šotoru za večerjo. Ena čudovit odkrit prikazuje Luno in Milesa v majhnem improviziranem šotoru, okrašenem z lučmi in napolnjenem z blazinami in odejami. Chrissy Teigen pravi, da šotor pripelje njene otroke k večerji, napis pa objavi: Šotor za posebno večerjo. Čarobni šotor, zaradi katerega lahko pojeste vso večerjo! delovalo je. gimnastika biti starš.Oglejte si to objavo na Instagramu

poseben šotor za večerjo. čarobni šotor, zaradi katerega boste pojedli vso večerjo! delovalo je. gimnastika biti starš

Objava, ki jo je delil chrissy teigen (@chrissyteigen) 4. avgusta 2020 ob ​​20:37 PDT

Po kuhanju za svoje otroke jim Chrissy Teigen bere knjige. Ena prisrčna fotografija prikazuje Chrissy, kako bere klasično otroško knjigo Darovalno drevo avtor Shel Silverstein njenim otrokom. V napisu je Chrissy zapisala: Snajlepša otroška knjiga, ki jo pozna človek. Luna temu reče mamina joka zgodba.

Oglejte si to objavo na Instagramu

najbolj žalostna otroška knjiga, ki jo pozna človek. Luna temu reče mamina joka zgodba

Objava, ki jo je delil chrissy teigen (@chrissyteigen) 3. avgusta 2020 ob ​​18:37 PDT

Ogledi objave: 337 Oznake:Chrissy Teigen John Legend Luna Stephens Miles Stephens Karantena Življenje