Riley Burruss in Ace Tucker sta bila v pretekli konec tedna otroka v podporo. Sin in hčerka Kandi Burruss sta se ustavila pri Konvenciji Kandi 2018 Spalnice njihove mame Kandi Burruss.

Moji dojenčki so se ustavili, da bi me videli, ko sem na # BedroomKandiConvention2018, Kandi je pod njeno sliko in otroke, ki pozirajo iskreno, napisala pod njo. Moje ljubezni, je zapisala slavna mama. Riley ziba svojo jakno #Queen od @nickiminaj.V preteklem vikendu je šlo le za navdih, saj je Kandi Burruss zaploskala tistim neodvisnim izvajalcem, ki so se samozaposlili, da bi se pridružili svojemu imperiju Spalnica Kandi. Pretekli konec tedna so nekateri moji svetovalci #BedroomKandi rekli, da odbijajo uro, je Kandi sporočila oboževalcem Instagrama.Si predstavljate, kaj bi se zgodilo, če bi vzeli isti čas in energijo, ki ste jo vložili v gradnjo podjetja nekoga drugega in ga uporabili za gradnjo lastnega podjetja? Vsi niso narejeni za samozaposlitev takšnega vrveža, če pa je to tisto, kar želite zase, pojdite naprej in začnite pripravljati načrt za razbijanje ure.Spalnica Kandi's Boutique Consultant program je mnogim omogočil, da uresničijo svoje sanje o samozaposlitvi in ​​podjetništvu. Svetovalci začnejo dobro s prodajo izdelkov, ki so že v povpraševanju. Takšen temelj jim daje prednost pred drugimi podjetniki, ki z raziskavami, razvojem in trženjem svežega izdelka, ki se lahko prodaja ali ne, prodajo iz nič.

Kandi Burruss je v intervjuju z komentirala svojo strast do dobrega poslovnega podviga Forbes lansko leto. Želela sem graditi podjetja, ki so kakovostna, družbeno ozaveščena in namenjena ljudem, je pojasnila. Začeti je preprosto, a izvršiti ne, je priznala Kandi. Sem izredno kreativen, a da bi bil uspešen na najvišji ravni, moraš sodelovati s pravimi ljudmi, ki so zelo podrobni.Mama slavnih je nadaljevalim podjetnikom svetovala, naj zgradijo skupnost, ki prispeva k njihovim prizadevanjem. Obkrožite se z ljudmi, s katerimi lahko resnično gradite, ki želijo sprejeti vaše ideje in jim pomagati, da zaživijo, je opozorila Kandi.

Ohranjanje dolgoživosti je zame glavni del uspeha. Toliko ljudi hitro pride v panogo, strelja do vrha, nato pa strmoglavi in ​​zažge. Zame je bila dolga pot. Če rečem, da sem še vedno tu, še vedno rastem in da ljudje še vedno skrbijo za to, kar počnem - temu bi rekel uspeh. Vodi me zapuščina. Želim si, da bi me zapomnili. Tu gre za to, da pustim nekaj za svoje otroke.Kandi Burruss je ponosna mati dveh otrok. Spremljajte še novice o slavnih mamah!

Ogledi objave: 187 Oznake:Ace Tucker Kandi Burruss Mompreneur Riley Burruss