Khloe Kardashian se včasih bori s primerjavo, ko gre za njeno hčerko True Thompson. The V koraku z družino Kardashian (KUWTK) zvezda je pred kratkim razkrila, da včasih s hčerkinimi bratranci Chicago in Stormi oceni razvoj svojega malega.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Le majhen košček našega malega plemena ljubezni!Objava, ki jo je delil Khloé (@khloekardashian) 12. julija 2020 ob ​​15:02 PDTSmo v tem procesu kahlega treninga in to še vedno poskušam ugotoviti, Khloe razkril med njenim nedavnim pogovorom z dr. Travisom Storkom iz Predstava Travis Stork . Dobro opravljamo svoje delo, a to je - kjer je tako, kot da je vsak dan drugačen ... z njim se preprosto valjaš, je dejala mama slavnih. Ne pozabite, da za otroke ni pravega ali napačnega časovnega okvira. Vsak dela stvari po svoje.Oglejte si to objavo na Instagramu

Tako sem obsedena s tem angelom !!! Moj zajček dojenček 🤍

Objava, ki jo je delil Khloé (@khloekardashian) 26. junija 2020 ob ​​5:50 PDTKhloe Kardashian je še povedala dr. Stork, True ima dva bratranca, ki sta le tri mesece - vsi so v treh mesecih narazen. In tako včasih vidim nekatere od njih in sem všeč, toda Chicago je naredil to ali Stormi to. Sem kot: ‘Tega ne morem storiti.’ Vsi smo različni otroci in različnih starosti in se preprosto učimo drugače. Torej mislim, da tudi to tudi razumem ... Na to se moram spomniti.

Oglejte si to objavo na Instagramu

🤍 Tutu opozarja vse, naj si umijejo roke! Ostani na varnem outObjava, ki jo je delil Khloé (@khloekardashian) 17. junija 2020 ob ​​14:43 PDT

True Thompson je hči Khloe Kardashian s Tristanom Thompsonom. Aprila je praznovala svoj drugi rojstni dan. Spremljajte še več V koraku z družino Kardashian družinske novice!

Foto: Khloe Kardashian / Instagram

Ogledi objave: 615 Oznake:Otroški razvoj v koraku s Kardashians Khloe Kardashian KUWTK