Ali je v zahodnem gospodinjstvu harmonija, ko gre za Saint in North West? Morda. Kim Kardashian je nedavno svojim oboževalcem v družabnih omrežjih povedala, da se njena najstarejša sin in hči manj spopadata zdaj, ko imata mlajšega brata.

Zdaj se razumeta, Kim je pod serijo fotografij pripisala fotografije, na katerih sta Sever in Saint pokazala nasmejana med vožnjo v družinskem avtu. Ena odkrita je celo pokazala, da se je Sever na videz zapletel v pogovor z bratom, kar je bilo pred dvema letoma skoraj nemogoče.Nekateri se bodo morda spomnili, da je pripovedovala Kim Kardashian LJUDJE da je njena najstarejša hči hrepenela po drugem bratu ali sestri, ker je North verjela, da bi to povzročilo, da jo bo Saint pustil pri miru.

Zdaj je že ljubosumna, je Kim povedala za medijski vir. Tako kot: 'To je moj svet,' je dodala slavna mama. Pred dnevi mi je rekla: 'Mama ... samo še enega otroka moramo imeti, da me bo Saint lahko pustil pri miru ... tako da bodo dekleta na tej strani hiše, fantje pa na tej strani hiše .

North je bila tako odločna, da je izključila mlajšega brata, da je ustvarila napis, na katerem je pisalo: 'No Fys Allowed for door of her room'. Kim ne bo pustila, da bi stopil v njeno sobo, je o hčerki dejala Kim. Če je, ali če je z mano in moram poskrbeti za oba ... je kot polna vojna.Oglejte si to objavo na Instagramu

Jutranja norost

Objava, ki jo je delil Kim Kardashian West (@kimkardashian) 22. januarja 2020 ob ​​7:21 PST

Na srečo je Psalm West dal stvari v perspektivo. Morda je bil vse, kar je North West potreboval za razumevanje s Saintom, drug brat. Spremljajte še več V koraku z družino Kardashian otroške novice!Foto: Kim Kardashian / Instagram

Ogledi objave: 352 Oznake:V koraku s Kardašani Kim Kardashian KUWTK Severozahod Saint West