Televizijska zvezda Reality Kimbella Vanderhee je pred kratkim staršem napovedala nosečnost Ljubezen in hip-hop 2 . Kimbella je poleg tega, da ima še otroka, mamici dveh dečkov. V nedavnem intervjuju z Necole-B , Vanderhee je v oddaji razpravljala o materinstvu in njeni vlogi.

O tem Ljubezen in hip-hop 2 .Seveda ni bilo tisto, kar sem pričakoval. Mislim, da na noben način nisem mogel biti pripravljen na to, ampak res sem vesel. Si pa želim, da ne bi bil tako prijazen kot sem bil. Želim si, da bi pokazal svojo bolj agresivno plat. Ljudje mojo dobroto jemljejo kot slabost. Nikogar ne obsojam. V bistvu me ljudje predhodno obsojajo. In ko ga gledam, se zavedam, da bi se moral paziti na vsakega posameznika. Nisem tako prijazen, kot so se mi zdeli. Vse, kar mi pride na pot, ne umaknem. Držim se svojega. Vseeno mi je, kdo si, boril se bom za to, kar sem, vzel ali pustil. Nekatera dekleta so me hotela obsojati in me niso poznala, kar je žal.Bi pustila otroke, da si ogledajo predstavo?Ne, ne bi ga videli. Mojega najstarejšega sina to ne zanima. In ko bo moj najmlajši sin starejši, mislim, da se o tem sploh ne bo govorilo. A sčasoma ga bom posedel in mu razložil, da gre zgolj za predstavo, nič od tega ni resnično. Emily pustimo, da njen sin gleda oddajo in je star približno 3. Ve, kdo sem in vse. Mislim, da je to noro, vendar bo rekel stvari, kot so 'poglej, lepo se počutiš.'

Prihodnja prizadevanja.

Začel bom svojo pop kariero, pojem. Ne kot Erica Mena. Res lahko pojem. Razvijam tudi linijo ur. Pa tudi linija oblačil. In seveda delam svoje majice 'Feel Pretty', ki bodo na voljo na moji spletni strani. Moj cilj je rast blagovne znamke. In sčasoma bom verjetno ustanovila agencijo za prihajajoče modele. Želim jih naučiti pravilnega načina vodenja kariere. Ne modelirate samo do konca življenja. Želim samo izobraževati ženske. Potrebujemo enotnost, ne ljubosumno in da bi si pomagali. Tukaj je takšen boj.Preberite celoten intervju tukaj .

Ogledi objave: 402 Oznake:Kimbella Vanderhee