Kimora Lee Simmons, Yara Shahidi, Chloe in Halle, Justine Skye, Skai Jackson in Willow Smith so se udeležili samo prve GIRL CULT Fest. Prireditev je gostil Galore v počastitev opolnomočenja žensk in neverjetnega talenta.

Tyra Banks je bila slavnostna govornica, Kimora Lee Simmons pa je priredila dogodek. Na oder na letošnji GIRL CULT Fest sta stopili tudi Kimorini hčerki Ming in Aoki.KULTURA ZA DJEVOJČINO ima naslednji cilj:Ustvarjamo okolje, ki zajema in praznuje vse kulture in ozadja. Naši izvajalci, govorci, prodajalci in gostje skupaj ustvarjajo kulturo ustvarjanja in napredka. V Girl Cult-u imajo vse rase, religije, spoli in spolnosti prostor za ples, razprave in demonstracijo naše nesmrtne podpore enakosti.Skupina se ukvarja z enakostjo, ki vključuje reproduktivne pravice skupaj z rasno harmonijo. GIRL CULT se tudi zavzema za družbo, v kateri se praznujejo varna delovna okolja in odgovorna poraba.

Ogledi objave: 171 Stran 1 od 3 1. dva 3. Oznake:Aoki Lee Simmons Asia Monet chloe in halle Imani Alexander Kimora Lee Simmons Ming Lee Simmons Tyra Banks vrba smith Yara Shahidi