Hči LeBrona Jamesa, Zhuri James, je minuli konec tedna gostila virtualni dogodek Harlem's Fashion Row (HFR) x Janie & Jack. Mala je v središču pozornosti, ko je program premaknila naprej, obenem pa je tudi intervjuvala oblikovalce, ki so sodelovali.

Oglejte si to objavo na Instagramu

V primeru, da ste zamudili našo zabavo Janie in Jack x Harlem's Fashion Row Launch, si oglejte zdaj: povezava v zgodbah. V sodelovanju z Harlem’s Fashion Row, multikulturnimi oblikovalci Kimberly Goldson, Kristian Lorén in Richfresh. postavite osrednji oder s tremi ekskluzivnimi kolekcijami. Vsak doda svoje unikatne podobe sodobnemu zasuku klasike Janie in Jacka. The Recital, ki ga gosti posebni gost All Things Zhuri, praznuje prvo predstavitev vsakega oblikovalca v svet otroške mode s slogi za deklice in dečke do 12. velikosti. Nakup kolekcije.Objava, ki jo je delil Janie in Jack (@janieandjack) 11. oktobra 2020 ob ​​5:00 PDTHarlem's Fashion Row se zavzema za spodbujanje enakosti v modi. Naloga gibanja se ujema z Janie in Jacka cilj spodbujanja raznolikosti v modni industriji, zato je HFR sodeloval z Janie & Jack za letošnji virtualni dogodek. Janie in Jack sta poleg sodelovanja z neprofitnim gibanjem za predstavitev letošnjega virtualnega dogodka Harlem's Fashion Rowu namenila 25.000 ameriških dolarjev.Zhuri James je bil popoln gostitelj na virtualnem dogodku HFR x Janie & Jack. Hči LeBron James je bila živahna, ko je intervjuvala oblikovalce, ki so sodelovali v oddaji.

Oglejte si to objavo na Instagramu

MOJA PRINCESKA!!!! Mislim HOST gostitelja @harlemsfashionrow. Očka je tako ponosen nate in te ima zelo rad Zhuri Nova Ann Marie James! 🥰❤️ #ZhuriNova #JamesGangObjava, ki jo je delil Lebron James (@kingjames) 10. oktobra 2020 ob ​​16.57 PDT

Kristian loren , Kimberly Goldson in Richfresh so bili oblikovalci v središču pozornosti tekom minulega vikenda. Kristian, domačinka iz Filadelfije, se ponaša z ustvarjanjem priložnostnih oblačil, ki jih je mogoče nositi v različnih okoljih. Loren igra klasične modele in dodelane tkanine, medtem ko poskuša najti sredino med vsakodnevno obleko in oblačili za posebne priložnosti. Po drugi strani, Richfresh in Kimberly Goldson popolnoma kanalizirana elegantna oblačila z oblekami in polformalnimi oblačili za otroke.

Več o Harlem’s Fashion Row lahko izveste več tukaj . Spremljajte novice o več slavnih otrocih!Foto: Zhuri James / Instagram

Ogledi objave: 304 Oznake:Lebron James Zhuri James