Ikona NBA LeBron James je znan kot najboljši igralec te generacije in je eden največjih igralcev NBA vseh časov. LeBron se je zaradi prevlade na sodišču z vzdevkom 'King James' leta 2003 pridružil ligi NBA neposredno iz srednje šole in večino svoje legendarne kariere preživel kot vladar najboljšega igralca na svetu. Stoji na 6’9 ″ in tehta več kot 250 kilogramov, Jamesova velikost in čista atletskost v kombinaciji z njegovo neverjetno spretnostjo, talentom in vsestranskostjo mu omogočata, da na obeh koncih parketa na katerem koli položaju premaga nasprotnike. James še danes pri 35 letih ne kaže znakov upočasnitve.

LeBron James je igral v izjemnih osmih zaporednih finalih lige NBA in je trikratni prvak lige NBA, skupaj z moštvenim kolegom, nekdanjim zvezdnikom lige NBA, pa je v Miami Heatu osvojil dva naslova. Dwyane Wade . Z Cleveland Cavaliers je osvojil še en naslov; premagal Golden State Warriors na sedmih tekmah, potem ko so Cavaliers tri tekme znižali na eno, kar še ni bilo storjeno v finalu NBA niti prej niti pozneje.

10 stvari, ki so se spremenile, odkar je LeBron James nazadnje zamudil NBA ...Dosežki LeBrona Jamesa vključujejo, vendar niso omejeni na: trikratni MVP finala NBA, štirikratni MVP NBA, 16-krat NBA All-Star, petkratni NBA-obrambni član prve ekipe in dva-krat časnik olimpijske zlate medalje s slovito ekipo Redeem.Zunaj košarke je bil LeBron James neutruden zagovornik izobraževanja otrok in leta 2018 je James odprl svojo Obljubim šolo v svojem domačem kraju Akron v Ohiu, da ogroženim otrokom zagotovi izobraževalno podporo in vire. James je zagotovo ravno tako odličen zunaj igrišča kot na njem in njegova družina to zagotovo lahko potrdi. Kdo so oni? No, tukaj je pet vprašanj in odgovorov o Lebronovi ženi in otrocih.1. Koliko otrok ima LeBron James?

LeBron James ima s svojo srednješolsko ljubico Savannah James tri otroke. To so: 15-letna LeBron Bronny James Jr., 12-letni Bryce Maximus in 5-letni Zhuri James.Oglejte si to objavo na Instagramu

Moja tolpa tolpe🤘 # BronnyJames #BryceMaximus #ZhuriNova #JamesGang

Objava, ki jo je delil @ mrs_savannahrj 8. decembra 2019 ob 17:17 PST

2. Kdo je Savannah James?Savannah James je LeBronova žena in mati njunih treh otrok, Bronny, Bryce in Zhuri James. Savannah in LeBron sta prvič začela hoditi v srednji šoli, zaročila sta se leta 2011 in sta srečno poročena od leta 2013. Savannah James je podjetnica in človekoljubka. Veliko sodeluje z LeBronovo dobrodelno organizacijo, Družinska fundacija LeBron James in leta 2019 je začela Savannah Ženske prihodnosti , mentorski program za srednješolke v Akronu v Ohiu.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Ko boste vi in ​​vaša boljša polovica predstavljeni v septembrski številki @voguemagazine ob njihovi 125-letnici ... Vau !! Najlepša hvala !!!! # WordsCantDescribe #WhenYouJustDoYou #BeHumble

Objava, ki jo je delil @ mrs_savannahrj 15. avgusta 2017 ob 12.38 PDT

3. Kdo je LeBron James mlajši?

LeBron Bronny James Jr. je najstarejši sin LeBrona Jamesa. Bronny je sam po sebi nadarjen košarkar in trenutno igra stražo v srednji šoli Sierra Canyon v Kaliforniji. Čeprav je le srednješolec, ima veliko potenciala in celo dvorano slavnih NBA Magic Johnson pravi da ima Bronny priložnost biti enako dober kot njegov oče ali pa malo boljši.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Prestolonaslednik

Objava, ki jo je delil 0. (@bronny) 14. oktobra 2019 ob 18.10 PDT

4. Ali kdo od LeBronovih otrok stopa po njegovih stopinjah?

Da. Ne samo Bronny, tudi LeBronov sin Bryce James se košarke loteva kot njegov oče. LeBron celo pravi to oba njegova sinova sta boljša strelca od njega .

5. Kdo je Zhuri James?

Zhuri James je LeBronov najmlajši otrok. Znana je po njej ukradel oddajo v vseh video posnetkih družine James TikTok in ima svoj YouTube kanal Vse stvari Zhuri , kjer sodeluje v raznolikih dejavnostih skupaj s svojimi družinskimi člani. Njen cenjeni oče celo gostoval v epizodi , kjer so skupaj pripravili prigrizke iz arašidovega masla.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Veselo valentinovo! ♥ ️

Objava, ki jo je delil Vse stvari Zhuri (@allthingszhuri) 14. februarja 2020 ob ​​15:01 PST

Ogledi objave: 3.408 Oznake:Vse stvari Zhuri Bronny James Bryce James Lebron James LeBron James Družina Lebron James otroci Savannah James Zhuri James