Revija LIFE

Igralka Elizabeth Taylor pozira v kopalkah na lokaciji med snemanjem filmov Noč Iguane v Mehiki. (Čas / Getty Images)

Revija LIFEBetty Grable oblikuje srajco lastnega dizajna, pri tem pa pokaže svoje slavne žebljičke. (Čas / Getty Images)Revija LIFEDekleta se igrajo v oceanu v Kaliforniji, fotografija je bila posneta v okviru eseja Co Rentmeester o življenju države na plaži. (Čas / Getty Images)

Revija LIFE

Še en posnetek iz eseja Co Rentmeester o življenju na plaži v Kaliforniji prikazuje brizganje ženske na soncu. (Čas / Getty Images)Revija LIFE

Igralka in spolni simbol Jayne Mansfield se sprošča na napihljivem splavu v bazenu, obkroženem s steklenicami v obliki bikini oblečenih različic sebe, Los Angeles, 1957. (Time / Getty Images)

Revija LIFEIgralec Steve McQueen je leta 1963 doma posnet z ženo Neile Adams (Time / Getty Images)

Revija LIFE

Ameriška vaterpolska reprezentanca, približno leta 1966, L-R, Rick McNair, Alex Rousseau, Chris Humbert in Chris Duplanty. (Čas / Getty Images)

Revija LIFE

Igralka Jeanne Crain je na kazalcu uravnotežila ogromen milni mehurček, ko se je razveselila v kopeli z mehurčki v prizoru iz filma Margie. (Čas / Getty Images)

Revija LIFE

Ta slika, ki jo je leta 1954 posnel Gordon Parks, zajame podvezice v njihovi vsakdanji slavi, preden so postale resnična sponka x-ocenjene garderobe. (Čas / Getty Images)

Revija LIFE

Brigitte Bardot med snemanjem filma En Effeuillant la Marguerite ali 'Trganje cvetnih listov iz marjetice'. (Čas / Getty Images)

Revija LIFE

Brigitte Bardot na snemanju med snemanjem filma Lady and the Lutka. (Čas / Getty Images)

Revija LIFE

New York moda, 1969. Medtem ko je veliko njenih vrstnic nosilo stil Woodstocka, je ta mlada dama stopila po mestni ulici, videti je elegantno in prefinjeno. (Čas / Getty Images)

Revija LIFE

Igralec Clint Eastwood je po brutalnem prizoru pretepanja iz Dirty Harryja, 1971. (Time / Getty Images) golih prsi in povojev.

Revija LIFE

Igralka Raquel Welch v kotalki v derbiju med snemanjem bombnika The Kansas City, 1972. (Time / Getty Images)

Revija LIFE

Jane Fonda v popolnem vstajanju Barbarelle, leta 1967, je sila plastično obložena puška, s katero je treba računati. (Čas / Getty Images)

Revija LIFE

Teksaška manekenka Suzy Parker leži v svojem kalifornijskem stanovanju za fotografa Allana Granta leta 1957. (Time / Getty Images)

Revija LIFE

Faye Dunaway je leta 1977 osvojila oskarjevo zmago nad zajtrkom in papirji v hotelu Beverley Hills. (Time / Getty Images)

Revija LIFE

Igralka Rita Hayworth je videti osupljivo - v svojem očarljivem, nonšalantnem videzu - v spalni srajci leta 1941. (Time / Getty Images)

Revija LIFE

Neizogibno seksi Marilyn Monroe pred svojim domom, ustrelil Alfred Eisenstaedt. (Čas / Getty Images)

(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)