Lil Scrappy in Erica Dixon sta gledalcem omogočila vpogled v bitko za preživnino svojih otrok glede njihove hčerke Emani Richardson med Ljubezen in hip hop srečanje posebno. Oba slavna starša sta trdila, da imata dokaze za svoje trditve. Scrappy je zagotovo opozoril na nesmiselnost njegovega nastopa v resničnostnem šovu, da bi podrobno ugotovil, kaj se dogaja med njim in Erico.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Danes sem bil s svojimi otroki toliko veselja, da sem ga tako hvaležen Bogu #TheRichardsonsObjava, ki jo je delil Scrappy (@reallilscrappy) 17. junija 2019 ob 16:00 PDTTo je noro, ker ... Tako zdaj dobim odgovor, je Scrappy povedal množici. Moram priti Ljubezen in hip hop , na odru in dobila odgovor, da bo lahko lagala in dobro izgledala pred ljudmi, je rekel slavni oče.Erica Dixon ni pustila, da bi obtožbe, da je bila neresnična, ostale brez nadzora. Tam greš z lažmi, je rekla slaven mama. Tako si jezen. Kaj je narobe s teboj, je vprašal Dixon.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Nič drugega kot resnične vibracije in spoštovanje do moje hčerke, ki je tudi moja princesa @official_emanii, ker je odlična športna disciplina in se ukvarja z njo. Ljubim te, mama, imamo še veliko časa, da gremo v srednjo šolo, da bova oba povsem drugačna. #wheelsupjack #Daddydaughter #BOUNCENATION kriči vsem mojim lil kiddos, s katerimi tečemoObjava, ki jo je delil Scrappy (@reallilscrappy) 13. julija 2019 ob 9:41 PDT

Scrappy je navedel razlog za svojo jezo. Tukaj imam aplikacijo, je rekel zvezdni oče. Torej, kadar ste pripravljeni iti in reči: 'Ne plačuje preživnine,' imam svojo aplikacijo tukaj.

Erica se je poglobila v pojem Lil Scrappy, ki zaostaja pri plačilih preživnin za otroke. Pravzaprav je Erica prosila gostiteljico srečanja Nino Parker, naj prebere domnevno dokumentacijo z ministrstva za otroke in družinske službe (DCFS), ki je Scrappyju očitala tri mesece zaostanka pri izplačilih preživnin. Scrappy pa je iz svoje aplikacije ponudil dokaz, da je v zadnjih mesecih zgrešil samo eno plačilo. Erica je nato hčerinemu očetu povedala, da je pismo vseobsegajoče in ne samo v zvezi z njegovim nedavnim vedenjem.Oglejte si to objavo na Instagramu

Scrappy in Erica se spopadata zaradi preživnine. #LHHReunion #LHHATL #LHHAtlanta #LoveAndHipHop #LoveAndHipHopAtlanta #RealityTV

Objava, ki jo je delil Joey (@omfgrealitytv) 22. julija 2019 ob 17:37 PDT

Ne glede na zaostreno razmerje, ki ga Lil Scrappy in Erica Dixon trenutno imata v zvezi s sorodstvom, slavni oče ne dovoli, da bi ga izzivi oddaljili od najstarejše hčerke. Slavni oče je nedavno obiskal Instagram, da bi proslavil očete, ki trdo delajo za svoje otroke.

Veliko ljubezni do vseh pridnih in resničnih očetov, ki vsak dan skrbijo za svoje otroke in odgovornosti, je na spletu zapisal Scrappy. Bog te je dobil, je dodal. Svetu je vseeno, toda Bogu je vseeno.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Moji otroci, človek, ne morem si izmisliti, da jih dajo, božje darilo se ne bo nikoli obrabilo

Objava, ki jo je delil Scrappy (@reallilscrappy) 5. julija 2019 ob 12:53 PDT

Emani Richardson je edina skupaj Lil Scrappy in Erice Dixon. Oče slavnega ima tudi sina Brelanda z ženo Adizijo Bambi Benson. Spremljajte še novice o slavnih otrocih!

Foto: Lil Scrappy / Instagram

Ogledi objave: 363 Oznake:Podpora za otroke Vojne podpore za otroke Emani Richardson Erica Dixon Lil Scrappy