V petek je Lil Wayne izdal svoj 17. mixtape, Brez stropov 3, s svojimi sinovi Dwaynejem Carterjem III (Lil Tune), Nealom Carterjem (Young Carter) in Cameron Carter (Mladi Kam Carter).

V projektu z 20 skladbami je mogoče slišati otroke Lil Wayne, kako vpijejo očetu in sestri Reginae Carter, ki na mešanici ni predstavljena.Wayne je pred kratkim sporočil, zakaj se mu zdi čas, da opusti svoj najnovejši projekt, ki vključuje tudi gostovanja Drakea, Young Thuga, Jaya Jonesa, Coryja Gunza in drugih.Zdelo se je, da je igra mixtape umirajoča umetnost in ker sem eden od pionirjev obrti in je v moji karieri odigrala tako veliko vlogo, se mi je zdelo prav, da jo obudim, Wayne rekel. Tudi tukaj je veliko pesmi, ki sem jih hotel ubiti!Vir fotografije: TMZ.com

Lil Wayne delnice 11-letni Kameron s svojo bivšo Lauren London. Poleg tega ima reper še tri otroke s tremi različnimi ženskami: 21-letno Reginae Carter z bivšo Toyo Johnson, 12-letno Dwayne Carter III z bivšo Saro Vivan in 10-letno Neal Carter s pevko Niveo . Februarja je Lil Wayne opustil svoj album Funeral, ki je prvič nastopil na prvem mestu Billboard 200, s čimer je postal njegov peti Billboardov vodilni album. 15. avgusta se je na ESPN pojavil Lil Wayne, ki je razkril, da bo izdal šesti album svoje Carterjeve serije Tha Carter VI in njegov tretji mix No Ceilings, No Ceilings 3. [Tha] Carter VI prihaja kmalu, toda je No Topilings prišel prvi. Brez zgornje meje 3, je napovedala Lil Wayne.

Spodaj si oglejte palice Carter fantov!FL4M3 $ z Lil Tune

Hollywood z Young Carterjem

Kam z mladim Kamom Carterjem

Ogledi objave: 2.657 Oznake:Kam Carter Lil Tune Lil Wayne reginae Carter Young Carter