Umetnik iz Los Angelesa prodaja 0

Noč čarovnic je tik pred vrati in pričakovano rastejo kostumi, ki poudarjajo najpomembnejše trenutke leta 2020, vključno z maskami 'Karen'.

'Karen' je postal krovni izraz za opisovanje belk v srednjih letih, ki uveljavljajo svoj občutek upravičenosti, kadar izvajajo dejanja, ki jih nekateri dojemajo kot rasistična. Med 'Karensi', ki so bili nedavno objavljeni v novicah, so Amy Cooper, ki je maja poklicala policijo nad črncem v New Yorku, pa tudi ženska iz San Francisca, ki je policiste pozvala k sosedi, ki je pisala 'Black Lives Matter Matter «S kredo na lastnem posestvu.Več: Instagram h / t: businessinsiderUmetnik iz Los Angelesa prodaja 0Maske za noč čarovnic 'Karen' je ustvaril Jason Adcock, umetnik iz Los Angelesa, ki ga je najel v skladu s svojimi Instagram . Izdelani so iz lateksa in so opremljeni z oblikovanimi lasmi, trepalnicami in osebnim lakiranjem, kot opisuje Etsy.

Umetnik iz Los Angelesa prodaja 0

'Začel sem z letošnjimi projekti za noč čarovnic in ves čas sem videl, da se v mojem viru novic pojavljajo' Karens 'in si mislil:' Prekleto, to je prava pošast leta 2020, 'je dejal Adcock.Umetnik na svoji proda dve različici maske 'Karen' Etsy trgovina.

Umetnik iz Los Angelesa prodaja 0

Ena je bolj na strašnem področju, z obrazom, zvitim v jezen izraz, skupaj z izbočenimi rdečimi očmi in neizogibno blond lasuljo.Drugi , ki ga je umetnik na Instagramu zapisal kot KAREN-19, je podoben, vendar je prekrit z bradavicami in je videti bolan. V opisu je KAREN-19 opisan kot nekdo, ki je 'mislil, da je zmedena, da vas kliče vse ovce in poglejte, kaj se je zgodilo', verjetno se nanaša na tiste, ki omalovažujejo pandemijo COVID-19. 'Karens' včasih igra 'Ali lahko govorim z vašim menedžerjem?' striženje, bob, ki se je povezal s tropom.

Umetnik iz Los Angelesa prodaja 0

(Obiskano 1 krat, danes 1 obisk)