Najstarejša Ludacrisova hči Karma Bridges je čez vikend končala srednjo šolo. Slavni oče in njegova žena Eudoxie Bridges sta Karmi priredila zasebno slovesnost v čast njenega uspeha.

Oglejte si to objavo na Instagramu

#Ludacris in družina so organizirali zasebno maturo za diplomante # KarmaBridges. # čestitke # visokošolska matura #headedtospelmancollegeObjava, ki jo je delil BCK: Celeb Kids & More (@officialbck) 1. junija 2020 ob ​​8:46 PDTVsi smo tako ponosni nate @ karma.christine, je na spletu zapisala Eudoxie. Čestitke za končano srednjo šolo, je dodala Ludacisova žena. V blagoslov je gledati, kako cvetiš v močno, inteligentno, lepo žensko, kakršna si. Vem, da boste v Spelmanu naredili neverjetne stvari!Oglejte si to objavo na Instagramu

Vsi smo tako ponosni nate @ karma.christine! Čestitke za maturo. Blagoslov je bil gledati, kako cvetiš v močni, inteligentni, lepi ženski, ki si. Vem, da boste v Spelmanu naredili neverjetne stvari!

Objava, ki jo je delil Mostovi Eudoxie (Eh-dox-ee) (@eudoxie) 31. maja 2020 ob ​​16.34 PDTKarma in Ludacris sta na spletu izrazili navdušenje nad njenim vstopom na Spelman College. Danes praznujem svoj zadnji dan srednje šole, je prejšnji mesec povedala Karma. Vsi Spelmaniti v mojem življenju kričijo od veselja, je vzkliknil najstnik.

Hvala, hvala, MILIJON hvala mojim staršem, mojim sestram, mojim učiteljem, mojim tatam, mojim tetam, mojim stricem, mojim nenam in prijateljem, ker so me pripravili na naslednjo stopnjo v mojem življenju. Imam vas, ki navija zame in zahvaljujem se Bogu za vse vas.Oglejte si to objavo na Instagramu

Danes je bil tako poseben. Hvala za vso ljubezen. # classof2020

Objava, ki jo je delil Karma mostovi (@ karma.christine) 31. maja 2020 ob ​​17:18 PDT

Ludacris je vsekakor navijal za svojo punčko. Da, je slavni oče dejal v posnetku s podelitve diplom Karme. To je moj otrok, je dodala Luda.

Prihodnost bo videti boljša od naših otrok, je Ludacris minuli konec tedna pisal hčerki. Obljubim, da se bom boril za to, je izjavil slavni oče. Čestitamo, @ karma.christine Očka ne bi mogel biti bolj ponosen.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Prihodnost bo videti lepša skozi naše otroke. Obljubim, da se bom za to boril! Čestitke @ karma.christine Očka ne bi mogel biti bolj Ponosen @kidnation

Objava, ki jo je delil @ ludacris 31. maja 2020 ob ​​14:04 PDT

Karma Bridges je Ludacrisov najstarejši otrok. Slavni oče ima skupaj tri otroke. Spremljajte še več slavnih družinskih novic!

Foto: Ludacris / Instagram

Ogledi objave: 377 Oznake:Diploma 2020 Karma Bridges Ludacris