Pred nekaj dnevi je Mariah Carey delila video posnetek, na katerem je z otroki, Marokanko in Monroe, v avtomobilu, ki se premika, zapela svojo brezčasno klasiko All I Want for Christmas Is You. Zdaj kritiki divjajo nad divo, ker domnevno ni varno zavarovala svojih otrok v motornem vozilu.

V posnetku Mariah prednjači pri petju svojega ljubljenega singla. Monroe in Maročan sta osredotočena na to, da na poti do cilja dosežeta vse prave note. Mnogi so si ogledali posnetek, kako Mariah Carey v oboževanju s svojimi otroki poje svojo ljubljeno pesem.Oglejte si to objavo na Instagramu

Roc & Roe sta trenirala vokal v ozadju za 'All I Want For Christmas Is You', naredili bomo ta korak po korak - nad tem smo zelo navdušeni! To je naš prvi video, ki to počne! Praznično je, Cmon !! ?????Objava, ki jo je delil Mariah Carey (@mariahcarey) 28. novembra 2018 ob 15.56 PSTSrečni dojenčki vedno slišijo najbolj angelski glas, je dejal en oboževalec. Druga Mariahina sledilka je rekla: To je vse, za kar nismo nikoli vedeli, da ga potrebujemo.

Medtem ko mnogi niso mogli preboleti ljubkosti, ki jo je prepevala Mariah Carey in njeni otroci, si je nekaj kritikov vzelo čas, da je osvetlilo dejstvo, da Monroe in Maročanka nista bila pripeta z varnostnimi pasovi. Ali je nezakonito, če v Ameriki ne nosite varnostnih pasov, je vprašal neki čezmorski gledalec. To se mi zdi precej moteče, je dodal kritik družbenih omrežij.

Drug zaskrbljeni preiskovalec je napisal tudi, da poje lepe in lepe otroke. Nisem pa opazil varnostnih pasov! Prosim prosim! Varnost na prvem mestu!Oglejte si to objavo na Instagramu

Pisanje naših pisem Božičku! To je velik trenutek !!! ??

Objava, ki jo je delil Mariah Carey (@mariahcarey) 30. novembra 2018 ob 11:12 PSTSeveda ne morete priti po Mariah Carey, ne da bi ji odgovorili njeni zvesti oboževalci. Kar počno s svojimi otroki, je njena izbira, je na spletu zapisal en podpornik. Z otroki ima poseben trenutek, zato skrbite zase.

Monroe in Maročanka sta otroka Mariah Carey z Nickom Cannonom. Spremljajte še novice o slavnih otrocih!

Ogledi objave: 148 Oznake:Božične pesmi Mariah Carey Mommy Shaming Monroe in Maročan Nick Cannon