Poročen z medicino Toya Bush-Harris je deležna podpore in reakcij, potem ko je razkrila svojo odločitev, da sinove Avery in Ashton pošlje nazaj v tradicionalno učilnico sredi svetovne pandemije COVID-19. Mama slavnih se je na Instagram odpravila sliko iz prvega dne svojih sinov, kar je sprožilo debato.

Čas za šolo, je Toya sporočila oboževalcem družabnih omrežij. Velikosti majhnih razredov so namenjene nam Poročen z medicino zvezda je rekla. Vprašajte me o tem pozneje v letu, je Toya rekla svojim oboževalcem.Oglejte si to objavo na Instagramu

Čas za šolo !!! Velikosti majhnih razredov so za nas !!! #backtoschool Vprašajte me o tem pozneje v letu! #mommychroniclesObjava, ki jo je delil ToyaBushHarris (@toyabushharris) 12. avgusta 2020 ob ​​13:07 PDTNekateri so podprli odločitev Toye Bush-Harris, da svoje otroke pošlje nazaj v tradicionalno učilnico. Otroci morajo biti fizično v [] šolski stavbi, je dejal en oboževalec. Tako mnogi trpijo doma in se ničesar ne naučijo. Drugi pa so dvomili v logiko odločitve Toye glede na naraščajoče primere COVID-19 v Gruziji in na dejstvo, da Poročen z medicino star je mama, ki ostane doma.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Materinski dan z mojim Boom !!!Objava, ki jo je delil ToyaBushHarris (@toyabushharris) 10. maja 2020 ob ​​18.59 PDT

Kaj pa šolsko okrožje Georgia, ki se je začelo pred dvema tednoma, število študentov in učiteljev, ki so se pozitivno preizkusili, pa se je znatno povečalo, je vprašal en oboževalec. Zdaj so vsi v karanteni, je izjavil privrženec družbenih omrežij. Druga podpornica Instagrama Toya Bush-Harris je zapisala: Bog zagotovo nadzoruje, a moj otrok bo doma. Iskreno, raje imam praktično, toda zdaj je dom tam, kjer bo ona in vpleten bom na vsakem koraku.Oglejte si to objavo na Instagramu

Mojim Harris Boysom ... ~ Mamica

Objava, ki jo je delil ToyaBushHarris (@toyabushharris) 6. februarja 2020 ob ​​22:37 PST

Kako se bodo izkazale Tomy Bush-Harrisove #MommyChronicles zdaj, ko so se njeni sinovi vrnili v šolo? Paziti bomo morali na Poročen z medicino zvezda, če želite izvedeti!

Foto: Toya Bush-Harris / Instagram

Ogledi objave: 526 Oznake:nazaj v šolo Coronavirus COVID-19 Poročen v medicino Karantena Življenje Toya Bush Harris