Od leta 1992 do 1997 Martin zabaval občinstvo po državi. V glavni vlogi je komik Martin Lawrence, pripovedoval je zgodbo o radijskem voditelju Martinu Payneu in njegovih dogodivščinah s prijatelji ter pomagal pri začetku kariere Martina Lawrencea. Čeprav imajo vsi natrpane urnike, igralska zasedba še vedno skriva upanje za morebitno nadaljevanje ali ponovni zagon Martin, za zdaj pa se osredotočajo na skrb za svoje družine.

Martin Lawrence:Martin Lawrence, ki je igral naslovnega lika Martina Paynea, je imel pred in pozneje igralsko in komedijsko kariero Martin končal in se je pojavil v številnih filmih, med katerimi so: Spike Lee's Naredi pravilno , Tropic Thunder , Divji prašiči , Državna varnost , Hiša velike mame serije in Slabi fantje serije. Martin Lawrence ima tri hčere, 24-letno Jasmine, ki jo je dobil s prvo bivšo ženo Pat Smith, 19-letno Iyanno in 18-letna Amara Lawrence , ki ga je imel z drugo bivšo ženo Shamicko Lawrence.

Tisha Campbell:

Tisha Cambell je igrala Gino Waters-Payne naprej Martin. Čeprav je Campbell v sitcomu igral Martinovo ženo, v zakulisju ni bilo vse zabavno in se smeji. Martin se je končal po petih sezonah, ker je Campbell leta 1997 tožil Martina Lawrencea zaradi spolnega nadlegovanja, tožba pa je bila rešena istega leta. Od takrat naj bi Campbell in Lawrence popravila razmerje in sta zdaj na dobrem mestu. Campbell je odtlej v mnogih filmih in oddajah Martin , kar vsebuje Moja žena in otroci in Dr. Ken . Dva otroka: 19-letnega Xena in 11-letnega Ezekiela Martina si deli z bivšim možem, igralcem Duaneom Martinom.Carl Payne II:

Poleg igranja Colea Browna v Martin , Carl Payne II je igral tudi v Cosbyjev šov v osemdesetih letih, skupaj z drugimi različnimi filmi in oddajami, ki sledijo Martin. Ima polnoletna sinova Malek in Carl Payne III z ženo Meliko Payne (rojeno Williams), ki je prav tako dobil polnoletnega sina Landona Browna z legendo R&B Bobby BrownomThomas Mikal Ford:

Pokojni Thomas Ford je bil znan po igranju Tommyja Strawna Martin. Nastopal je tudi v filmih in oddajah, kot npr Harlemske noči in The Parkers . 12. oktobra 2016 je utrpel anevrizmo in umrl v starosti 52 let. Preživel je bivšo ženo Gino Sasso in njuna otroka. Ford je bil blizu z zasedbo Martina in oni ponovno združil, da bi se poklonil na njegovem pogrebu .

Tichina Arnold:

Tichina Arnold je igral Pam James naprej Martin užival pa je tudi v številnih oddajah in filmih, ki vključujejo: Vsi sovražijo Chrisa , Črni dinamit , Hiša velike mame , in Divji prašiči . Hčerko, 16-letno Alijah Kai Haggins, deli z bivšim fantom Carvinom Hagginsom.

Ogledi objave: 1,471 Oznake:Carl Payne II Martin Martin Lawrence Thomas Mikal Ford Tichina Arnold Tisha Campbell