marylouisash

-Mary Louise in hči Aberash v začetku tega meseca-

Igralka Mary Louise Parker je že od nekdaj sanjala o posvojitvi, tako pravi Ljudje v nedavnem intervjuju. Kot deklica Mary Louise pravi, da je vedno sanjarila o posvojitvi.

Ves čas bi sanjaril o tem. Razmišljala sem o tem, da obstajajo otroci, ki niso imeli ničesar, in čutila sem, da lahko pomagam. Nekaj ​​me je težilo.Avgusta 2007 je Parker, ki je že bila mama Williama Atticusa, njenega sina z nekdanjim fantom Billyjem Crudupom, uresničila svoje sanje.Mary Louise Parker o posvojitvi hčerke Aberash, ki bo avgusta dopolnila tri leta :To sem storila za svet in svojega sina ter nato zame, je 44-letna Parkerjeva dejala, da je svoji družini dodala drugega otroka. In ko rečem svet, mislim tudi na svojo hčerko. Ko sem jo poznal, je postala del tega. Toda težko je vzgajati dva otroka kot samsko osebo. To je velik pritisk.

O tem, ali si želi, da ne bi bila mama samohranilka:

Včasih zagotovo pravi Parker, ki je samska, odkar se je v začetku tega leta končala njena zveza z igralcem Jefferyjem Deanom Morganom. Želim si, da bi jim lahko dal vse, kar je bila popolna majhna družinska paradigma, a ne morem. Iskreno povedano se mi zdi, da to sploh ne obstaja ali pa si vsaj skušam to reči, ko se počutim slabo, ker tega ne bi zagotovil.O tem, kako je svojega sina Williama predstavila posvojitvi:

Nisem mu hotel dati preveč časa, da bi o tem premišljeval. Z njim sem se pogovarjal o posvojitvi in ​​ga vprašal, kaj si misli o tem, tako da je razumel, za kaj gre. Potem pa je nekega dne nenamerno rekel: 'Mami, brat ali sestra je nekaj, česar nimam, zato mislim, da bi morali iti v trgovino po brata ali sestro.'

O svoji posvojeni hčerki Aberash:Res je trda, pravi Parker. Lahko se poškoduje, nato pa vstane in se izpraši. Toda hkrati je res deklica. Zanjo gre le za torbice in spodnje hlačke ter sončna očala. Ima ogromno 'amo, v katero zelo rada polaga rože.

Kliknite tukaj, da si ogledate več slik Aberash in Mary Louise Parker

Ogledi objave: 356