Rosa Parks je resnična legenda in izletnik, ki je trajno zapustil sedanjim in prihodnjim generacijam. 1. decembra 1955, ko je Parks zavrnil svoj sedež v avtobusu belemu potniku, je njeno dejanje kljubovanja sprožilo gibanje in postalo iskra za bojkot Montgomery Bus. Pozdravljeni Mati sodobnega gibanja za državljanske pravice, mnogi so se na poseben način poklonili Parkom. Mattel je zdaj v tej skupini z ustanovitvijo lutke Barbie Rosa Parkes, ki je del njihove serije Inspirating Women.

Slika za BRB INSPRNG WMN RSA PRKS podjetja Mattel Slika za BRB INSPRNG WMN RSA PRKS podjetja MattelNova serija se bo poklonila številnim ženskam, ki so mladim ženskam pomagale spodbuditi, da verjamejo in dosežejo.

Lutke so oblikovane po resničnih ljudeh, ki se jim častijo. Punčka Barbie Doll nosi obleko s cvetjem pod pametnim volnenim plaščem. Vključeni so očala, rokavice, klobuk in dodatki za sklopko, ki spominjajo na slog voditeljev civilnih pravic. Poleg tega ima vsaka lutka stojalo in potrdilo o pristnosti.Trenutno razprodana, bo lutka odlično božično ali rojstnodnevno darilo, samo za 30,99 USD, Click tukaj da pridete na čakalni seznam, da boste tudi vi lahko del zgodovine.

Ogledi objave: 342 Oznake:Parki Barbie Mattel Rosa