Sin Meek Mill, Rihmeek Williams, gre po očetovih stopinjah. 9-letnik je na oder stopil z očetom med Meekovo predstavo v Filadelfiji.

Rihmeek se ni bal nagovarjati množic. Mladenec se je ukvarjal z malo prostega sloga, v katerem je rekel: Moje ime je Papi in nikoli nisem razumel, je rekel mladinec. Rihmeek je ob navdušenju množice povedal še nekaj stvari. Lahko si samo predstavljamo toplino, ki jo je Meek čutil v srcu, ko je gledal, kako njegov sin obvladuje množico.

Rihmeek je malo vadil, kako se povezati z množico, medtem ko je bil njegov oče lani zaprt. Eden od Meekovih slavnih prijateljev je na oder povabil Rihmeeka, da pozdravi množico in sodeluje v oddaji. Takrat je bil Rihmeek neverjeten in se je minuli konec tedna pokazal kot neverjeten izvajalec.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Družina © ️Objava, ki jo je delil Krotki mlin (@meekmill) 17. julija 2019 ob 14:53 PDT

Meek Mill se v boju za reformo kazenskega pravosodja že od izpusta iz zapora vrača nekaj mesecev nazaj. Ena osebna zmaga raperja je prišla prejšnji teden, ko je sodnik iz Pensilvanije razveljavil obsodbo zaradi mamil izpred 11 let. Obsodba, izrečena Meeku, ko je bil star 18 let, je pripeljala do tega, da je Meek pristal na 10-letno pogojno obsodbo, ki jo je reper lani kršil.Oglejte si to objavo na Instagramu

Trenutno nisem na pogojni kazni in nisem več prestolec, danes je bilo mega !!!

Objava, ki jo je delil Krotki mlin (@meekmill) 24. julija 2019 ob 9:16 PDT

Zadnjih 11 let je bilo duševno in čustveno zahtevno, vendar sem navdušen nad tem, da je pravica prevladala, je dejal Meek izjava . Na žalost se milijoni ljudi pri nas soočajo s podobnimi vprašanji in nimajo sredstev za boj, kot sem jih imel jaz. Še naprej jih moramo podpirati, je dodal.Rihmeek je najstarejši otrok Meek Mill. Spremljajte še novice o slavnih otrocih!

Foto: Getty Images

Ogledi objave: 249 Oznake:Reforma kazenskega pravosodja Meek Mill Rihmeek Williams