1.

Khoudia Diop je mlada senegalska modna manekenka, ki je pred kratkim dosegla internetno slavo, potem ko je njen nenavadno temen odtenek kože ujet na fotografiji za kampanjo Colored, platformo, ki praznuje različne odtenke kože. Khoudijeva koža, bogata z melaninom, je neurje zajela internet, povratne informacije pa so bile nadvse pozitivne, zlasti na Instagramu, kjer redno objavlja svoje fotografije z ročajem @ melaniin.goddess. Ljudje se zdijo nori na njeno osupljivo naravno lepoto in edinstven odtenek kože, ki jo zasipajo s komplimenti glede njenega videza in razglasijo, da so navdušeni nad njeno pozitivno naravnanostjo in samozavestjo.

Več informacij: Instagram (h / t: nenavadnocentralno )2.Zdaj opolnomočena mlada ženska z uspešno manekensko kariero Khoudia Diop priznava, da je bila njena temno-temna koža v času odraščanja tarča ustrahovanja. V odgovoru na objavo na Facebooku o svojih vzdevkih - 'Darky', 'hči noči', 'mati zvezd' - je dejala, da so 'nasilniki včasih prihajali z najrazličnejšimi imeni in mislili, da se bom zaradi svoje barve dobro počutil ugibajte kaj, vse sem jih imel rad in jim pokazal, kako zelo me ne zanima, kaj si mislijo. « In prav takšen odnos resnično naredi to dekle posebno.3.

Beljenje kože je velik problem v mnogih afriških državah, saj se milijoni Afričank obračajo na belilne kreme, da bi dosegle vsiljeni globalni koncept lepote, v katerem prevladujejo evrocentrični standardi. Zaskrbljujoče poročilo je pokazalo, da 75% nigerijskih žensk uporablja izdelke za posvetlitev kože za doseganje bolj poštenega tona kože, sledijo jim Togo z 59% žensk in Južna Afrika s 35%.

4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
enajst
12.
13.
14.
petnajst
16.(Obiskano 1 krat, danes 2 obiska)